GNTM: Η καλύτερη φωτογραφία, τα κακεντρεχή σχόλια της Κυβέλης και η αποχώρηση που δεν περιμέναμε!
Media

GNTM: Η καλύτερη φωτογραφία, τα κακεντρεχή σχόλια της Κυβέλης και η αποχώρηση που δεν περιμέναμε!

GNTM 4: Παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη δοκιμασία, με έντονες δυσκολίες, αλλά και με φωτογραφίες που πραγματικά μας έκλεψαν την καρδιά.

Μια ανάσα πριν από τους καλύτερους 10 του διαγωνισμού, ένα απαιτητικό concept ήταν εκείνο που δυσκόλεψε τα μοντέλα, αλλά και πήραν την ώθηση, για να βγάλουν φανταστικές και αξιοζήλευτες εικόνες.

Το concept της φωτογράφισης

Το σημερινό set της φωτογράφισης (16-11) ήταν σε ένα μαγικό τοπίο, στη λίμνη Δόξα, και τα επίδοξα μοντέλα του διαγωνισμού έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν το καλύτερο κλικ, εκείνο που θα τους δώσει το golden pass, για να περάσουν την τελική πλέον 10αδα της φετινής σεζόν του Greece's Next Top Model.

Η Ζενεβιέβ, για ακόμα μια φορά, φαίνεται ότι είχε έμπνευση, αφού η δοκιμασία ήταν με παρτενέρ άλογα, πάνω στα οποία έπρεπε να ποζάρουν οι παίκτες με δυναμισμό, διατηρώντας μια χαλαρότητα στο πρόσωπο και μια ηρεμία. Στην έναρξη του πλατό, είδαμε την Ζενεβιέβ να ενημερώνει τόσο τα μοντέλα, όσο και τους υπόλοιπους κριτές ότι ο ίδιος ο φωτογράφος επικοινώνησε μαζί της και της είπε ότι ο πήχης έχει ανέβει πολύ και ότι και ο ίδιος δυσκολεύτηκε να επιλέξει ποια φωτογραφία θα είναι η μια αντιπροσωπευτική για τον κάθε παίκτη.

Η κατάσταση μεταξύ των παιδιών

Στο πλατό είδαμε περίεργα σχόλια μεταξύ των παικτών, ειδικά μετά και το τελευταίο περιστατικό με τον Ντίνο, ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω στο σπίτι.

Ο ίδιος, με την επιστροφή τους στο σπίτι, θέλησε να προχωρήσει σε ξεκαθαρίσματα και να εξηγήσει στους συμπαίκτες του, τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να ανήκει πλέον στην παρέα τους. Οι εντάσεις και οι τόνοι ανέβηκαν, με τον Κωνσταντίνο να βγαίνει εκτός εαυτού.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Οι καλύτερες φωτογραφίες και η αποχώρηση

Πολλά ήταν τα μοντέλα, που έκαναν το σημερινό κόνσεπτ απόλυτα δικό τους και πραγματικά τα κατάφεραν εξαιρετικά. Οι κριτές πραγματικά δυσκολεύτηκαν για να επιλέξουν και την καλύτερη φωτογραφία, αλλά και εκείνη που ήταν για αποχώρηση.

Το disadvantage του Ναπολέων δεν λειτούργησε καθόλου, αφού η Μαρία, αν και είχε μόνο 2 λεπτά για να ολοκληρώσει το σετ της, έφερε στο πλατό μια από τις καλύτερες φωτογραφίες. Την καλύτερη φωτογραφία την κέρδισε δικαιωματικά η Ειρήνη, αφού τα κατάφερε εξαιρετικα και το πρόσωπό της έκλεψε την παράσταση.

Οι λιγότερο καλές προσπάθειες ήταν του Θάνου και του Ντίνου. Ο άτυχος της βραδιάς ήταν ο Θάνος, με την προσπάθειά του να κρίνεται ως η πιο αδύναμη.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο με τις προσπάθειες των παικτών:

Η φωτογράφιση του Ντίνου:

Η φωτογράφιση της Κυβέλης:

Η φωτογράφιση του Θάνου:

Η φωτογράφιση της Όλγας:

Η φωτογράφιση του Ναπολέοντα:

Η φωτογράφιση της Αγάπης:

Η φωτογράφιση του Αγγαίου:

Η φωτογράφιση της Μαρίας:

Η φωτογράφιση του Κωνσταντίνου:

Η φωτογράφιση του Στυλιανού:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Η ιδιαίτερη δοκιμασία με τα άλογα και το στοχευμένο disadvantage (video&photos)

GNTM: Το πρώτο ταξίδι του διαγωνισμού είναι γεγονός - Τα μοντέλα σε ρόλο camper (videos)

GNTM: Ένα ταξίδι εκτός έδρας και μια αποχώρηση στο τέλος της ημέρας (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved