Τζόνι Βαβούρας: Άγριο χώσιμο σε Μάρκο Σεφερλή και Τόνι Σφήνο - Απίστευτες ατάκες on camera
Media

Τζόνι Βαβούρας: Άγριο χώσιμο σε Μάρκο Σεφερλή και Τόνι Σφήνο - Απίστευτες ατάκες on camera

Ο Τζόνι Βαβούρας μίλησε στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα για τον Τόνι Σφήνο και τον Μάρκο Σεφερλή, αποκάλυψε την ηλικία του και αναφέρθηκε στη νέα του σύντροφο!

Αρχικά είπε ο Τζόνι Βαβούρας: «Με προβληματίζουν οι αξίες που πάνε προς τα κάτω, δεν υπάρχει κοινωνική αγωγή, βγαίνουν σκουπιδοτράγουδα που δεν λένε απολύτως τίποτα. Τι πάει να πει έντεχνο; Αυτή η ορολογία είναι μεγάλη κουταμάρα. Σωστά το είπε ο Πασχάλης, ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια ολόκληρη εποχή. Αν έχεις χιούμορ ξέρεις που να σταματήσεις. Έχω δει ελάχιστα τον Σφήνο, δεν το αντέχω. Όπως και αυτό που κάνει ο Σεφερλής δεν είναι χιούμορ»!

Και τόνισε: «Αν γύριζα τον χρόνο θα ακύρωνα τον αποτυχημένο γάμο, αλλά βγήκε ένα εξαιρετικό παιδί που είναι 20 χρονών. Δυστυχώς δεν έχω σχέσεις με τον γιο μου, γιατί κάποιες μητέρες βάζουν λόγια στο παιδί και το καταστρέφουν. Έκανα μια συμφωνία, η ζωή σου και η ζωή μου, αλλά φτάσαμε σε μια τρελά. Αν έγραφα βιβλίο θα πούλαγε αλλά βαριέμαι. Σιγά μην γράψω τραγούδι για αυτό το πράγμα (διαζύγιο), να βάλω βόμβα ναι, τραγούδι όχι».

Και αποκάλυψε: «Έχω μια σύντροφο εδώ και τρία χρόνια. Σέβεται ο ένας τον άλλον, συμφωνούμε και υπάρχει ηρεμία», ενώ στη συνέχεια είπε: «Κάνω κανόε –καγιάκ, έχω μεγάλη συλλογή με ποδήλατα σπάνια».

Τέλος ανέφερε ο Τζόνι Βαβούρας: «Είμαι ακριβώς 66 χρονών. Έπαθα στην σκηνή έμφραγμα, ξαναέπαθα μετά από 18 χρόνια και τον Φεβρουάριο άρπαξα μύκητα και έμεινα άφωνος. Τα τελευταία 2 χρονιά έχουν εκλείψει οι εμφανίσεις. Τα χρήματα που παίρνουμε είναι αστεία, αλλά καλύτερα από το να δουλεύω σουβλατζής»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved