Μενεγάκη: Χαμός με τη μάνα της στο σπίτι για τη Γη της Ελιάς: «Δώσε spoiler και αυτά που δεν λες»!
Media

Μενεγάκη: Χαμός με τη μάνα της στο σπίτι για τη Γη της Ελιάς: «Δώσε spoiler και αυτά που δεν λες»!

Η μάνα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα Μισόκαλου είναι φανατική τηλεθεάτρια της σειράς, Η Γη της Ελιάς και θέλει να μαθαίνει πρώτη τις εξελίξεις με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός στο σπίτι.

Η κυρία Ζέτα Μισόκαλου νομίζει ότι η κόρη της ξέρει τις εξελίξεις της σειράς του Mega και δεν τις λέει.

Έτσι λοιπόν σήμερα η Ελένη Μενεγάκη είπε στην συνεργάτιδά της: «Θα σου δώσω το τηλέφωνο να της λες τα spoiler, ακόμα και αυτά που δεν μας λες…» και ζήτησε να δώσει ένα παραπάνω spoiler γιατί θα γίνει χαμός αν πάει στο σπίτι!

Όσο για τη σειρά, σήμερα 17 Νοεμβρίου:

Η Αντιγόνη, αν και συναισθηματικά φορτισμένη, δίνει τις πρώτες βοήθειες στον Ισίδωρο, ο οποίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Ο Λυκούργος στέκεται δίπλα στον Φίλιππο τη στιγμή της απολογίας του. Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει τις προσπάθειες προκειμένου να εντοπίσει ποιος άρπαξε το παιδί τής Ισμήνης. Η Αρετή βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα προχωρήσει στην επέμβαση που θα τη βοηθήσει να ξαναπερπατήσει.

Η Αθηνά περνά χαλαρές στιγμές με τη Μαρία στο Σούνιο, όταν ένα τηλεφώνημα της Αναστασίας θα την αναγκάσει να γυρίσει άρον-άρον στην Αρεόπολη. Ο Στέφανος πλησιάζει τη Χάιδω και της προτείνει να βάλουν ένα τέλος στην έχθρα. Η απάντησή της δεν είναι αυτή που περίμενε και πλέον τα πράγματα γίνονται χειρότερα ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Αποκλειστικό απόσπασμα της σειράς, Η Γη της Ελιάς, προβλήθηκε στην Ελένη και σίγουρα η μαμά της όπως και εμείς το απολαύσαμε!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη: Παρουσιάστρια έδωσε μετά από καιρό συνέντευξη και αποκάλυψε τον χωρισμό της

Ελένη Μενεγάκη: «Κάγκελο» on air - «Έλα ρε παιδιά, θα τρελαθώ» - Τι συνέβη; (Video)

Μενεγάκη: Είδε την Λάουρα στο πλατό και δεν την αναγνώρισε:«Δεν της είπα ούτε γεια, δεν την γνώρισα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved