Ήλιος: Ο Δημήτρης έρχεται ανοιχτά σε σύγκρουση με την Νάντια και προσπαθεί να το σκάσει…
Media

Ήλιος: Ο Δημήτρης έρχεται ανοιχτά σε σύγκρουση με την Νάντια και προσπαθεί να το σκάσει…

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Ήλιος

Ο Δημήτρης, που βρίσκεται ακόμα εγκλωβισμένος, αρχίζει να έχει εικόνες από το παρελθόν και συνειδητοποιεί πως αυτός και η Νάντια γνωρίζονται από παλιά. Η Αλίκη επιτίθεται στην Ελπίδα για τον φόνο του Γρηγόρη και την κατηγορεί ότι καλύπτει τον γιο του Μενέλαου.

Η Αθηνά εκφράζει στον Στέφανο τις υποψίες της για τον Διοικητή. Ο Στέφανος κάνει έρευνα και ανακαλύπτει ότι ο Διοικητής κρύβει αρκετά μυστικά. Η Αθηνά βγάζει τον Χρήστο από τη φυλακή και τον συμβουλεύει να μιλήσει για την Δάφνη και να της αποκαλύψει πού την κρύβει, πριν να είναι αργά.

Η Ελπίδα, αποφασισμένη να παγιδέψει το γιο του Μενέλαου, επισκέπτεται ξανά τον κρατούμενο που της είχε μιλήσει για την υπόθεση, ώστε να οργανώσει σωστά το σχέδιό της. Ο Δημήτρης έρχεται ανοιχτά σε σύγκρουση με την Νάντια και προσπαθεί να το σκάσει…

Στο προηγούμενο είδαμε:

Η Αλίκη μαθαίνει ένα νέο που τη σοκάρει και αλλάζει δραματικά τα σχέδιά της. Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Χρήστου είναι καταιγιστικές και η Σοφία αναγκάζεται να πάρει πρωτοβουλίες, δρώντας πίσω από την πλάτη του. Ο Νικήτας βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα δίλημμα και πρέπει να πάρει γρήγορα αποφάσεις που θα σημαδέψουν το μέλλον του. Η Εύα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς οι ελπίδες της για τη σχέση της με τον Ιάσονα αναπτερώνονται. Κι ενώ ο Ιάσονας εμφανίζεται, η παρουσία του προκαλεί ένταση και διαμάχη ανάμεσα στην Ελένη και την Ελπίδα. Η Αθηνά, με τη βοήθεια του Στέφανου, προσπαθεί να διαλευκάνει ποιος κρύβεται πίσω από τις ανοιχτές υποθέσεις, αγνοώντας ότι ένας θανάσιμος εχθρός τούς παρακολουθεί.

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Η Ελπίδα περνά ώρες αγωνίας προσπαθώντας να καλύψει την εξαφάνιση της Αρετής

Ήλιος: Η Εύα πληγωμένη αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι είδε τον Ιάσωνα και την Ελένη να φιλιούνται

Ήλιος: Ο Νότης μπαίνει ξαφνικά στο σπίτι της Νάντιας και πυροβολεί τον Δημήτρη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved