Shopping Star: Το υπέροχο μπλε φόρεμα, τα σχόλια και το ... γλέντι στο Twitter! (photos)
Media

Shopping Star: Το υπέροχο μπλε φόρεμα, τα σχόλια και το ... γλέντι στο Twitter! (photos)

Tο θέμα της εβδομάδας του Shopping Star ήταν "Λουσάτη με Ντραπέ" και η διαγωνιζόμενη έκανε τα αδύνατα δυνατά, για ένα υπέροχο fashion outfit, που μπορεί να της χαρίσει τη νική.

Το Shopping Star πρωταγωνιστεί στα απογεύματά μας, με τις διαγωνιζόμενες να υποστηρίζουν το στυλ τους και την Βίκυ Καγιά να δίνει τις πιο χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές.

Το θέμα της εβδομάδας είναι "Λουσάτη με Ντραπέ" και οι διαγωνιζόμενες επιλέγουν κυρίως βραδινά outfit, για να αναδείξουν το ζητούμενο και να αποσπάσουν από τις συμπαίκτριές τους την καλύτερη βαθμολογία. Η σημερινή διαγωνιζόμενη (17-11) έβαλε τα δυνατά της και πραγματικά δημιούργησε ένα ιδιαίτερα κομψό outfit.

Επέλεξε για βραδινή έξοδο, ένα υπέροχο μπλε φόρεμα, μαύρο σακάκι και παπούτσια, ενώ έκανε τα μαλλιά της έναν χαμηλό κότσο. Το θέμα του κομμωτηρίου πραγματικά στο σημερινό επεισόδιο δημιούργησε εντάσεις, με τους τόνους να ανεβαίνουν μεταξύ της Σπυριδούλας και της κομμώτριας, γιατί αυτό που ζήτησε στα μαλλιά της, δεν είχε πραγματικά καμία σχέση με αυτό που τελικά ήταν το αποτέλεσμα.

Οι συμπαίκτριές της έκαναν πολύ θετικά σχόλια, με επισημάνσεις μόνο για το χτένισμα, αλλά και ... μείζον θέμα με το καλσόν. Για το αν δηλαδή έπρεπε να είχε επιλέξει ένα μαύρο καλσόν η όχι. Τελικά, η Σπυριδούλα συγκέντρωσε 6,5 βαθμούς, με τις πιθανότητες για τη νίκη να είναι, μέχρι στιγμής, με το μέρος της.

Το Twitter πήρε φωτιά, με τους φανατικούς τηλεθεατές του Shopping Star να λένε τη γνώμη τους για το outfit, αλλά και για το καλσόν. Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Την κατακρεούργησε στη βαθμολογία γιατί είπε ότι αντέγραψε το ντύσιμό της! Το Twitter έκανε πάρτι!

Style me up: Η παίκτρια είχε πάει και στο Shopping Star και η συμπεριφορά της εξόργισε το Twitter

Shopping star: Στράβωσε η Καγιά με την παίκτρια που ήταν εκτός θέματος (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved