The Bachelor: Η Αθηνά έφαγε λουλούδια και το Twitter της ευχήθηκε ... καλή όρεξη! (photos)
Media

The Bachelor: Η Αθηνά έφαγε λουλούδια και το Twitter της ευχήθηκε ... καλή όρεξη! (photos)

The Bachelor: Η έναρξη του σημερινού επεισοδίου (17-11) θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη, μετά από το πιάτο του πρωινού με τα βρώσιμα λουλούδια.

H φετινή σεζόν του The Bachelor είναι πραγματικά απολευστική και κρύβει φοβερές εκπλήξεις, όχι μόνο για τις διαγονιζόμενες, αλλά και για τους τηλεθεατές.

Από το πρώτο επεισόδιο είδαμε την 33χρονη Αθηνά, να εντυπωσιάζει τον Αλέξη, μόλις του είπε ότι είναι επιχειρηματίας και έχει εταιρία με βρώσιμα λουλούδια. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του σημερινού επεισοδίου (17-11) είδαμε τα κορίτσια να παίρνουν το πρωινό τους στο μπαλκόνι της βίλας, με την Αθηνά να έχει το πιο ιδιαίτερο γεύμα από όλες τις κοπέλες.

Η Αθηνά New York και η Έλενα κάθισαν μαζί με την Αθηνά για πρωινό και εκεί ήταν που εντυπωσιάστηκαν. Η Αθηνά είχε ετοιμάσει για φαγητό ένα ... πολύχρωμο πιάτο με λουλούδια έτοιμα για φάγωμα. Τα κορίτσια αστειεύτηκαν μαζί της και αναρωτήθηκαν για ακόμα μια φορά πως μπορεί να τρέφεται με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Το Twitter πραγματικά έλιωσε στα γέλια με την σκηνή. με τα Tweets να πέφτουν βροχή και οι χρήστες να μην μπορούν να σταματήσουν να σχολιάζουν. Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

The bachelor: «Πήρε φωτιά» το Twitter με την αποχώρηση του Αλέξη και τον τσακωμό των κοριτσιών!

The Bachelor: Απίστευτος καβγάς στη βίλα - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (Video)

The Bachelor: Το ενδιαφέρον του Αλέξη για τη Μαρία έσπασε τα νεύρα των κοριτσιών (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved