Ήλιος: Ο Νικήτας ετοιμάζει μια ανεπάντεχη έκπληξη στην Λήδα
Media

Ήλιος: Ο Νικήτας ετοιμάζει μια ανεπάντεχη έκπληξη στην Λήδα

Τι θα δούμε σήμερα, 19 Νοεμβρίου στη σειρά, Ήλιος

Η Αλίκη αιφνιδιάζεται όταν της επιδίδεται κλήτευση για τη δίκη της που παίρνει επείγουσα προτεραιότητα… Η Αθηνά κηρύσσει ανοιχτά πόλεμο στον διοικητή, προκαλώντας την οργή του.

Η Αλίκη εξακολουθεί να πιστεύει πως η Ελπίδα κάτι κρύβει και ζητάει από τον Στέφανο να το ψάξει. Ο Δημήτρης βρίσκει την ευκαιρία και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Μαριάνθη… Η Νάντια το μαθαίνει και τα παίζει όλα για όλα απειλώντας τον με τη ζωή του… Ο Νικήτας ετοιμάζει μια ανεπάντεχη έκπληξη στην Λήδα και ο Στέφανος ζητάει από την Αθηνά να τον παντρευτεί… Κανείς όμως δεν περιμένει την αποκάλυψη που… θα ανατρέψει τα πάντα!

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Δημήτρης, που βρίσκεται ακόμα εγκλωβισμένος, αρχίζει να έχει εικόνες από το παρελθόν και συνειδητοποιεί πως αυτός και η Νάντια γνωρίζονται από παλιά. Η Αλίκη επιτίθεται στην Ελπίδα για τον φόνο του Γρηγόρη και την κατηγορεί ότι καλύπτει τον γιο του Μενέλαου. Η Αθηνά εκφράζει στον Στέφανο τις υποψίες της για τον Διοικητή. Ο Στέφανος κάνει έρευνα και ανακαλύπτει ότι ο Διοικητής κρύβει αρκετά μυστικά. Η Αθηνά βγάζει τον Χρήστο από τη φυλακή και τον συμβουλεύει να μιλήσει για την Δάφνη και να της αποκαλύψει πού την κρύβει, πριν να είναι αργά. Η Ελπίδα, αποφασισμένη να παγιδέψει το γιο του Μενέλαου, επισκέπτεται ξανά τον κρατούμενο που της είχε μιλήσει για την υπόθεση, ώστε να οργανώσει σωστά το σχέδιό της. Ο Δημήτρης έρχεται ανοιχτά σε σύγκρουση με την Νάντια και προσπαθεί να το σκάσει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved