Έτσι διαμορφώθηκε η μάχη της τηλεθέασης σε όλες τις εκπομπές, χθες 17 Νοεμβρίου
Media

Έτσι διαμορφώθηκε η μάχη της τηλεθέασης σε όλες τις εκπομπές, χθες 17 Νοεμβρίου

Τηλεθέαση: Οι εκπομπές, τα τηλεπαιχνίδια και οι σειρές ρίχτηκαν στη μάχη της τηλεθέασης. Ποιοι βγήκαν κερδισμένοι;

Στην αρένα για την μάχη της τηλεθέασης έπεσαν χθες, 17 Νοεμβρίου όλες οι εκπομπές, όμως τα αποτελέσματα δεν είχαν εκπλήξεις, καθώς τα ποσοστά πάνω κάτω κυμάνθηκαν το ίδιο με τις προηγούμενες μέρες.

Στην early morning ζώνη είδαμε χαμηλά τα ποσοστά της ψυχαγωγίας στο δυναμικό κοινό με ποσοστά 12-13% και αιτία για αυτό, ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης και η ενημερωτική εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα, η οποία έφτασε μέχρι και το 25.4%. Η Ελεονώρα Μελέτη και η Σταματίνα Τσιμιτσιλή κινήθηκαν σχεδόν στα ίδια επίπεδα στο νεανικό σύνολο.

Στις πρωινές εκπομπές, είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου να επιστρέφει δυναμικά στην κορυφή με ποσοστά πάνω από το 21% . Ακολούθησε η εκπομπή, Το Πρωινό με 13.1% και λίγο πιο πίσω η εκπομπή Πάμε Δανάη, με 12.3%. Χαμηλά έμειναν για ακόμα μία φορά, η εκπομπή του Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα με 6.4%, η Ιωάννα Μαλέσκου με 6.6%, το Breakfast@Star με 8.1%, ενώ την δυναμική κράτησαν οι Αταίριαστοι στο γενικό σύνολο με 23.5%

Λίγο αργότερα στο παιχνίδι μπήκε και η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία στο νεανικό έφτασε στο 15.1% , ενώ κράτησε υψηλό το γενικό της σύνολο με 18.3%. Αυτή τη εβδομάδα το Style me Up είχε ποσοστά 11-12% στα εμπορικά κοινά, ενώ χαμηλά παραμένει η Αργυρώ στον ΣΚΑΙ, με 11.4%

Τώρα στην μεσημεριανή ζώνη, σαρωτικά ήταν τα ποσοστά για το Ρουκ Ζουκ που κατάφερε και έφτασε και σε πεντάλεπτο το 31.6% , ενώ ο Νίκος Μουτσινάς έφτασε στο 19.3% . Η Ελένη Μενεγάκη κράτησε τα ποσοστά της για αρκετή ώρα μέχρι και το 18.2% και το T-LIVE με καλό γενικό μερίδιο έφτασε μέχρι και 15.8%. Το shopping Star κατάφερε να φτάσει στο νεανικό κοινό, τα ποσοστά του 18.1%.

Η απογευματινή ζώνη και τα τηλεπαιχνίδια από ότι φαίνεται πάνε καλά . Στις ζώνες τους κατακτούν πρωτιές αλλά και υψηλά ποσοστά σε όλα τα κοινά. Το DEAL με τον Χρήστο Φερεντίνο έφτασε μέχρι και το 22.8% και ο Μάρκος Σεφερλής στο 18.4%. Ακόμη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφτασε στο 14% . Ο Τροχός σάρωσε με 30,5%.

Στην prime time, το Ράδιο Αρβύλα είχε μικρή πτώση και έκανε 13.5% και ακολούθησε το Άσε μας ρε μαμά με 15.9%. Μετά τις 21:00, όπου ξεκίνησαν η σειρές, είδαμε την Γη της Ελιάς να κρατάει ποσοστά πάνω από το 20% στον μέσο της όρο σε όλα τα κοινά. Ο Σασμός κέρδισε το νεανικό σύνολο με 29.2% και οι Μέλισσες σ το 28% στο δυναμικό σύνολο και στο 33% στο γενικό σύνολο. Από τα ριάλιτι, το bachelor έφτασε μέχρι και το 13.8% στο γενικό σύνολο, ενώ Game of Chefs έκανε χαμηλά νούμερα και έφτασε μέχρι το 11.2%.

Τέλος στην Late night ζώνη στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με το The 2night show, το οποίο σημείωσε 16.4% στο γενικό σύνολο. Στη συνέχεια ακολούθησε το Big Brother με 9.8% στο γενικό σύνολο και το μουσικό κουτί με 5.4%.

Διαβάστε επίσης:

Σκοτεινή θάλασσα: Η νέα δραματική σειρά μυστηρίου έρχεται στο MEGA - Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

Big Brother: Μία απόφαση διχάζει τον Νίκο και την Ευδοκία (video)

Ελένη Κοκκίδου: Το πρόβλημα υγείας που δεν της επέτρεψε να κάνει παιδιά και το bullying για τα κιλά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved