Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη: «Το “σοκάρει” πια μου φαίνεται ότι είναι πολύ απλό να το λέμε»
Media

Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη: «Το “σοκάρει” πια μου φαίνεται ότι είναι πολύ απλό να το λέμε»

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με την φρικιαστική υπόθεση στο Βόλο όπου ο παππούς βίαζε επί δυο χρόνια την ανήλικη εγγονή του.

«Το “σοκάρει” πια μου φαίνεται ότι είναι πολύ απλό να το λέμε. Καμιά φορά βλέπουμε τις ειδήσεις και λες “δε μπορεί”», είπε η Ελένη στην δημοσιογράφο, Άννα Κανδύλη η οποία μετέφερε όλο το ρεπορτάζ σχετικά με αυτή την υπόθεση.

Η παρουσιάστρια αφού άκουσε προσεκτικά όλα όσα είπε η Άννα Κανδύλη, εμφανώς ταραγμένη, ανέφερε:

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνει κάτι σαν καμπάνια ενημέρωσης για αυτά τα θέματα. Για το πως ένας γονιός μπορεί να καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί του γιατί απ’ ότι λένε όσοι ασχολούνται με αυτά τα θέματα, όταν έχουμε τέτοια περιστατικά είναι στο πολύ κοντινό περιβάλλον της οικογένειας. Όχι πάντα, συνήθως.

Εμείς ως γονείς χρειαζόμαστε ενημέρωση πως να καταλαβαίνουμε το παιδί μας πριν φτάσει να μας μιλήσει που μπορεί να μη μιλήσει και ποτέ. Τα παιδιά φοβούνται. Είναι πολύ εύκολο να τα παρασύρει κάποιος ειδικά αν είναι στο κοντινό περιβάλλον και να τους πει ότι δεν πρέπει να μιλήσουν.

Εμείς είναι το θέμα τι κάνουμε. Πως θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε πιο γρήγορα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει να μας βοηθήσουν να βλέπουμε πράγματα που ίσως δε δίνουμε καμία σημασία», είπε. Την ίδια ώρα οι συνεργάτες της δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Ελένη Μενεγάκη: Τον είδε μετά από δύο χρόνια και ταράχτηκε on air – «Μη μου μιλάς έτσι»!

Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στον Πρωινό Καφέ και η αποκάλυψη για την πρώτη μέρα στο Mega!

Διονυσία Κουκίου: Σοκαρισμένη η πρώην Σταρ Ελλάς από την ληστεία: «θα σε σφάξω, μη βγάλεις άχνα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved