Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα στοιχείο που το είχε στο συρτάρι
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα στοιχείο που το είχε στο συρτάρι

Η τελευταία ώρα: Ζωή συναντά τον Παύλο και νιώθει μεγαλύτερη ανάγκη να τον βοηθήσει. Η Άσπα δίνει ένα σκληρό μάθημα στην Σίλια και μια τελευταία ευκαιρία. 

Ο Μάρκος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα σημαντικό στοιχείο που ως τότε το είχε στο συρτάρι για να επισπεύσει την έρευνά του.

Η Ζωή συναντά τον Παύλο και νιώθει μεγαλύτερη ανάγκη να τον βοηθήσει. Η Άσπα δίνει ένα σκληρό μάθημα στην Σίλια και μια τελευταία ευκαιρία. Η Ισμήνη εξηγεί τις προθέσεις της σχετικά με τον Νικόλας στον Αντρέα.

Η Κάτια δίνει ένα ερωτικό γράμμα στον Κωνσταντίνο. Η Έλλη συζητάει με την Λουκία για την Ρόδο και την βάζει να υποσχεθεί, να μην πει τίποτα ποτέ στον πατέρα της... ο οποίος την ακούει και απαιτεί να μάθει τι του κρύβουν.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η κρίση της Έλλης φέρνει αναστάτωση σε όλους καθώς ξυπνάει μνήμες από το παρελθόν κάνοντας τη Λουκία και τον Ανδρέα να επισπεύσουν την επιστροφή τους. Ο Μάρκος ανησυχεί για την Έλλη πράγμα που τον οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά της ενώ η Κάτια εκμεταλλεύεται το συμβάν για να προσεγγίσει τον Κωνσταντίνο.

Ο Κωνσταντίνος έχει μια τρυφερή στιγμή με τη Νάντια μέχρι που ανακαλύπτει κάτι που τον ταράζει. Ο Νικόλας μπαίνει σε υποψίες από την θερμή υποστήριξη της Ισμήνης όσο η Μαρίνα βρίσκεται με την Έλλη περιμένοντας τους γονείς της.

Όταν επιστρέφουν, μια σκηνή ζηλοτυπίας στον Ανδρέα γίνεται επικίνδυνη. Τέλος, η Σίλια κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη της Άσπας μόνο και μόνο για να την προδώσει.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό αναστατώνει τη Βασιλική (video)

Σκοτεινή θάλασσα: Η νέα δραματική σειρά μυστηρίου έρχεται στο MEGA - Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Μπάμπης παθαίνει παροδική αμνησία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved