Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Η Δάφνη βοηθάει την Πηνελόπη με ένα μυστικό ραντεβού
Media

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Η Δάφνη βοηθάει την Πηνελόπη με ένα μυστικό ραντεβού

Σ' αγαπάω μεν..αλλά: Ο Παύλος στην προσπάθειά του, να ανακαλύψει το μυστικό επιστρατεύει την βοήθεια του Μάκη, ο οποίος έχει λερωμένη την φωλιά του και ψάχνει τρύπα να κρυφτεί. 

Μυστικά, μυστικά... Δεν υπάρχει κάτι που να σιχαίνεται ο Παύλος περισσότερο από το να του κρύβουν την αλήθεια. Και το καταλαβαίνει, το μυρίζεται, ξέρει πως κάτι του κρύβουν. Όλοι.

Στην προσπάθειά του να το ανακαλύψει επιστρατεύει την βοήθεια του Μάκη, ο οποίος έχει λερωμένη την φωλιά του και ψάχνει τρύπα να κρυφτεί. Η Δάφνη παράλληλα βοηθάει την Πηνελόπη με ένα επίσης μυστικό ραντεβού, και νιώθει πως αν χρειαστεί να κρατήσει ένα ακόμη μυστικό, θα εκραγεί.

Είναι τελικά καλή ιδέα να κρύβεις από κάποιον πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν; Ή καταφέρνεις απλά να τον εκνευρίσεις περισσότερο;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η ιδέα της Πηνελόπης να περάσουν ο Παύλος και η Δάφνη μία ολόκληρη μέρα στο σπίτι σε τρυφερούς εναγκαλισμούς... αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ' όσο ακούγεται!

Οι φίλοι τους, ο Στέφανος και η Μυρτώ, δυο ενοχλητικά καλοπροαίρετοι τύποι, τους επισκέπτονται και ανατρέπουν όλα τα σχέδιά τους οδηγώντας τους σε μια τρελή-τρελή περιπέτεια χωρίς τέλος!

Στο μεταξύ ο Δάνος χάνει ξαφνικά τον μέντορά του και μαζί και το "ταλέντο" του και επιστρατεύει τον Μάκη για βοήθεια, ενώ η Νίνα και η Ηλιάνα αντιμετωπίζουν με τη βοήθεια ενός ιδιαίτερα ευσυγκίνητου γιατρού τα πεταρίσματα που ταλαιπωρούν τον Οδυσσέα.

Ποια είναι, όμως, στην πραγματικότητα η θεία; Ποιος ο μέντορας; Ποιος ο γιατρός; Και κυρίως... ποιος είναι επιτέλους, ρε παιδιά, αυτός ο Λεωνίδας ο Τσίτσιρας;!

Διαβάστε επίσης:

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Μπάμπης παθαίνει παροδική αμνησία

Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη παίρνει ένα μήνυμα από τους απαγωγείς που την οδηγεί στην κατάρρευση

Δημήτρης Κεχαγιάς: Στο νοσοκομείο ο πρώην παίκτης του Big Brother - Φώτο από το κρεβάτι του πόνου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved