Σασμός: Επικά σχόλια στο  twitter για την «κατινιά» της Στέλλας και το γλυκό που έφαγε η παπαδιά
Media

Σασμός: Επικά σχόλια στο twitter για την «κατινιά» της Στέλλας και το γλυκό που έφαγε η παπαδιά

Σασμός: Ένα γλυκό σοκολατένιο και η «κατινιά» της Στέλλας έκαναν χαμό στο twitter το βράδυ της Πέμπτης (18-11).

Μπορεί η πρώτη σκηνή με την «ανάκριση» της Καλλιόπης στο Μαθιό για το αν αυτός είναι ο δολοφόνος του Μαθιού, να ήταν δυνατή πολύ ωστόσο τα σχόλια για την κατινιά της Στέλλας που έστειλε τη φωτογραφία στον Αστέρη αλλά και τα σχόλια για την παπαδιά που καταβρόχθισε το γλυκό της Μαρίνας επισκίασαν όλα τα υπόλοιπα.

Δες τα σχόλια στη Gallery

Η Καλλιόπη ζήτησε από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος έθεσε τους δικούς του όρους. Την ίδια ώρα Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό δημιούργησε αναστάτωση στη Βασιλική, που θέλει να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό από το παιδί της πάση θυσία.

Η Σεμίνα κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο. Παράλληλα Αντώνης προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον παπα – Μιχάλη, σχετικά με το φόνο του Στεφανή.

Η Αργυρώ κι ο Αστέρης προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τη Στέλλα ενώ η Αργυρώ αναλαμβάνει δράση, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, την ίδια στιγμή που ο παπα-Μιχάλης θα ανακαλύψει κάτι, που, αν αποκαλυφθεί, θα ανατρέψει τις ζωές πολλών στο χωριό για πάντα…

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό αναστατώνει τη Βασιλική (video)

Σάσμος: Μια αποκάλυψη θα ανατρέψει τις ζωές πολλών στο χωριό για πάντα

Μιχάλης Αεράκης: Η καταγωγή, το Νησί και η ιδιαίτερη σύνδεση με τον ρόλο του παπά-Μιχάλη στο Σασμό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved