Χαιρετά μου τον πλάτανο: Ο Θοδωρής αποφασίζει να βάλει σε τάξη τα ξαδέρφια του
Media

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Ο Θοδωρής αποφασίζει να βάλει σε τάξη τα ξαδέρφια του

Χαιρετά μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος με τη Χρύσα το ρίχνουν στην… παρακολούθηση και παίρνουν στο κατόπι τον Τζώρτζη και την Αλίκη. Η Φένια θα εμφανιστεί και θα μοιράσει ευθύνες.

Τα ξαδέλφια πανηγυρίζουν για τη νίκη τους, αφού το 65% της επιχείρησης τρούφας περνάει, επιτέλους, στα χέρια τους. Η Φιλιώ θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά του Ηλία, το ίδιο, όμως, φαίνεται να θέλει και η Βαλέρια. Ο Τζώρτζης γίνεται μάρτυρας μιας απαγωγής, αλλά οι Ιταλοί μας φαίνεται πως έχουν απαγάγει τον λάθος… δικηγόρο.

Η Κατερίνα με τον Παναγή το πάνε από παρεξήγηση σε παρεξήγηση και απομακρύνονται όλο και περισσότερο, την ώρα που ο Θοδωρής αποφασίζει να βάλει σε τάξη τα ξαδέρφια του!

Ο Ηλίας, που οραματίζεται έναν συνεταιρισμό τρούφας, προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τους συγχωριανούς του, ενώ ο παπάς έχει αναλάβει να παρακολουθεί τις κινήσεις του και να ενημερώνει τη Μάρμω.

Η Φιλιώ αποφασίζει να προχωρήσει με το σχέδιο «αποπλάνηση Ηλία», μόνο που της φαίνεται βουνό και η Βαλέρια ξεφυτρώνει συνέχεια μπροστά της… Ο Τζώρτζης γίνεται μάρτυρας μιας απαγωγής, αλλά οι Ιταλοί μας φαίνεται πως έχουν απαγάγει τον λάθος… δικηγόρο, κι όλα αυτά ενώ ο Λαυρέντης κόβει βόλτες στον Πλάτανο! Θα καταφέρει ο Παναγής να μάθει τι ετοιμάζει χωρίς να χάσει τη δουλειά του;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved