DWTS: Πάνος Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω ρυθμό. Έχω δύο αριστερά πόδια»
Media

DWTS: Πάνος Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω ρυθμό. Έχω δύο αριστερά πόδια»

O Πάνος Γιαννακόπουλος είπε το «ναι» στο Dancing with the stars χωρίς να φαντάζεται ότι θα είναι ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει στη ζωή του.

Πλέον, κάθε εβδομάδα, αφήνει για λίγο στην άκρη τη φωτογραφική του μηχανή και αρχίζει τα ακροβατικά! Ο γνωστός φωτογράφος είναι, σύμφωνα με τους κριτές, το αουτσάιντερ του φετινού σόου, κι έτσι αισθάνεται και ο ίδιος. Ένα αουτσάιντερ που πεισμώνει, προσπαθεί και θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

Πώς προέκυψε η πρόταση για τη συμμετοχή σου στο σόου;
Όπως οι κυβερνήσεις ανακοινώνουν τα χειρότερα που έχουν κατά νου τον Αύγουστο, έτσι έγινε και με μένα. Με πήραν τηλέφωνο όταν ήμουν στη Σέριφο πάνω σε μια αιώρα και μου είπαν για το «Dancing». Μου εξήγησαν ότι θα είναι χορευτικό σόου για καλό σκοπό και, χωρίς αντιστάσεις, είπα το «ναι» και... την πάτησα. Είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου!

Είναι όντως τόσο δύσκολο;
Ναι γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος με όλες τις φοβίες σου. Η έκθεση, το κοινό, το να είσαι καθωσπρέπει, να σκέφτεσαι τι θα πει ο κόσμος και όλα αυτά... Έχω θέμα με όλα, οπότε ουσιαστικά καταπολεμώ τις φοβίες μου. Αν παρατηρήσει κάποιος το πρώτο live, πόσο τρομαγμένος ήμουν, και μετά το πέμπτο, πόσο άνετος, θα διαπιστώσει τεράστια εξέλιξη - και χορευτικά αλλά και ψυχολογικά. Κι αυτό είναι το καλύτερο που μου προσφέρει το παιχνίδι. Παράλληλα, το ότι αισθάνομαι ένα πολύ ενεργό μέλος της κοινωνίας, ότι προσφέρω κάπου. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το παιχνίδι γίνεται για έναν πολύ καλό σκοπό. Βοηθάμε με τη συμμετοχή μας παιδιά που έχουν ανάγκη. Και είναι πολύ ωραίο να προσφέρεις, αλλά και να προσπαθείς.

Ποια ήταν η σχέση σου με το χορό πριν από το «Dancing»;
Μηδενική. Ήμουν ο κλασικός τύπος εφήβου που στα πάρτι έκανε ότι μιλούσε στο κινητό ή ότι έγραφε μηνύματα για να μη χορέψει. Δεν έχω καθόλου ρυθμό μέσα μου, έχω δύο αριστερά πόδια. Κι ακόμη δεν νιώθω άνετα. Ενώ κάθε Κυριακή μετά το παιχνίδι που συνήθως βγαίνουμε με τα παιδιά και πηγαίνουμε για ένα ποτό, όλοι χορεύουν και είναι ελεύθεροι, εμένα ακόμη δεν μου βγαίνει να χορέψω. Θέλει να το πάρεις λίγο πιο χαλαρά και να το διασκεδάσεις. Οι φίλοι μου στο παιχνίδι, η Χριστίνα Βραχάλη, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Έντουαρντ, έχουν εξοικειωθεί με τις κάμερες, δεν τους νοιάζει καθόλου. Χορεύουν ωραία επειδή αφήνονται, το διασκεδάζουν. Εγώ έχω περισσότερες άμυνες, τις οποίες θέλω να σπάσω.

Τι έχει κάνει η παρτενέρ σου για αυτό;
Η παρτενέρ μου, η Μαρίλη, είναι ένα κομμάτι μάλαμα! Είναι ευγενική και υπομονετική στο έπακρο. Έχει όλα τα καλά του κόσμου σε υπερθετικό βαθμό! Εμείς κουραζόμαστε, αγχωνόμαστε, περνάμε πολλές ώρες μαζί, οπότε έχουμε οικειότητα και μας βγαίνουν νεύρα. Καμιά φορά γινόμαστε απότομοι, μιλάμε περίεργα,από το άγχος μας στενοχωριόμαστε ή νευριάζουμε. Και η Μαρίλη είναι σαν τη μάνα μας, υπομονετική!

Ποια συμβουλή σού έδωσε όταν βρεθήκατε για πρώτη φορά;
Μόλις με είδε καμπούρη λόγω της στάσης μου τόσα χρόνια με τη φωτογραφική μηχανή και τον υπολογιστή, μου είπε: «Σου υπόσχομαι ότι μέχρι να φύγεις από το “Dancing” θα έχεις χάσει την καμπούρα». Πώς άλλοι ξυρίζουν το μουστάκι; Η Μαρίλη μέχρι και καμπούρα ισιώνει!

Οι κριτές σε αποκάλεσαν έκπληξη και αουτσάιντερ του διαγωνισμού.
Νιώθω ως αουτσάιντερ, αλλά ένα αουτσάιντερ που προσπαθεί και εξελίσσεται. Αυτό μου το είπε η πιο αγαπημένη μου στην κριτική επιτροπή, η Έλενα Λιζάρδου. Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό της την ημέρα που το έλεγε, αλλά με έκανε να το πιστέψω κι εγώ.

Ο πιο αυστηρός κριτής ποιος είναι;
Η αγαπημένη μου είναι η Έλενα γιατί θα σου πει το χειρότερο πράγμα με τον πιο γλυκό τρόπο. Οπότε εκεί σταματάς να στενοχωριέσαι και δεν σε πειράζει τόσο πολύ. Αυστηρός στα λόγια είναι ο Στέφανος Δημουλάς, στους βαθμούς ο Τζέισον Ροδίτης. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου η βαθμολογία. Αυτό που με νευριάζει είναι το να μη βλέπουν οι κριτές την προσπάθειά μας. Γιατί πραγματικά προσπαθούμε πάρα πολύ. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου άνθρωποι στα πενήντα και τα εξήντα τους χρόνια θέλουν να προσπαθήσουν να φτιάξουν τη ζωή τους, σπουδάζουν σε ανοιχτά πανεπιστήμια για να πάρουν ένα πτυχίο ή ένα μεταπτυχιακό.Παιδιά προσπαθούν να είναι αρεστά στους φίλους τους, να κάνουν σχέσεις, να περάσουν στη σχολή που θέλουν, να καταπολεμήσουν το bullying που δέχονται για τα κιλά τους... Είναι λοιπόν κρίμα να μην επιβραβεύεται η προσπάθεια και να μένουμε μόνο σε ένα αποτέλεσμα.

Ο στόχος σου ποιος είναι;
Να μείνω όσο πιο πολύ μπορώ και να φύγω όταν προδώσει το σώμα μου την ψυχούλα μου ή όταν θα αρχίσω να ντρέπομαι για τα βιντεάκιατων χορών μου που κυκλοφορούν στο Internet. Όσο δεν ντρέπομαι -και μέχρι στιγμής δεν ντρέπομαι για το πώς χορεύω- θέλω να παραμείνω. Γι’ αυτό και υπενθυμίζω σε όλους τον κωδικό μας για την ψηφοφορία, D6! Γιατί στο τέλος αποφασίζει ο κόσμος. Το κοινό μάς στηρίζει για να μείνουμε και χαίρομαι πολύ για αυτό, γιατί πραγματικά το έχουμε ανάγκη. Για να νιώσουμε ότι η προσπάθειά μας έχει αντίκτυπο, ότι κάποιοι βλέπουν σε εμάς κάτι που μπορεί να μην το βλέπει η κριτική, επιτροπή.

Πηγή:7MέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

DWTS: Η μεγάλη αλλαγή στο σόου χορού - Όλα όσα αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά (video)

Καίτη Φίνου: Η επίσκεψη που δέχτηκε στο σπίτι του ηθοποιού από κριτή του DWTS (Photos)

Βίκυ Καγιά: «Δεν περίμενα την αποχώρηση της Έλενας Τσαγκρινού» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved