The Voice: Το πρώτο knockout έκλεισε με steal από την Παπαρίζου - Έκπληκτος ο Αργυρός!
Media

The Voice: Το πρώτο knockout έκλεισε με steal από την Παπαρίζου - Έκπληκτος ο Αργυρός!

Από την έναρξη του σημερινού επεισοδίου (20-11) του The Voice, είδαμε την αγωνία να κορυφώνεται, αφού η Έλενα Παπαρίζου πάτησε το πολυπόθητο κουμπί, σημειώνονττας το πρώτο steal της βραδιάς.

Η φετινή σεζόν του The Voice of Greece έχει ξεκινήσει και έχει μπει για τα καλά στη καθημερινότητά μας, γεμίζοντας τα βράδια του Σαββατοκύριακου με μουσική χορό και πολύ πολύ κέφι.

Στο σημερινό επεισόδιο (20-11) είδαμε από την πρώτη στιγμή ανατροπές, με την Έλενα Παπαρίζου να κάνει το πρώτο steal από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο ίδιος αντιμετώπισε πολύ μεγάλη δυσκολία, για το ποιός θα είναι εκείνος ο διαγωνιζόμενος, που θα συνέχιζε μαζί του στην επόμενη φάση και τελικά κατέληξε ότι θα συνέχισει με τον Χρήστο.

Την στιγμή που είχαν απομείνει στο stage του σόου η Σιλουανή και ο Γιάννης, για να μάθουν αν τελικά θα συνεχίσει το μουσικό ταξίδι του The Voice για εκείνους, η cooach Έλενα Παπαρίζου, έκανε την ανατροπή, πάτησε το πολυπόθητο κόκκινο κουμπί και έκλεψε τον Γιάννη. Εκείνος, ένας ακόμα από τους τυχερούς της βραδιάς, χάρη στη συγκλονιστική του ερμηνεία, έκλεψε την καρδιά της Έλενας και θα σευνεχίσει μαζί της στην επόμενη φάση των The Battles.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την εμφάνιση του Γιάννη:

Δείτε το σχετικό βίντεο με το steal από την Έλενα Παπαρίζου:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Δύσκολες αποφάσεις και δυνατές διεκδικήσεις

The Voice: Το «steal» του Ρουβά που «πάγωσε» τον Αργυρό – Επική μάχη των δύο coaches (video)

The Voice: To «steal» του Μουζουράκη που περίμενε ο Ρουβάς – «Μπράβο Πάνο» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved