The Voice: Διπλό steal από Σάκη Ρουβά και Έλενα Παπαρίζου άφησε ... άφωνο τον Αργυρό!
Media

The Voice: Διπλό steal από Σάκη Ρουβά και Έλενα Παπαρίζου άφησε ... άφωνο τον Αργυρό!

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice of Greece (20-11) οι ανατροπές πρωταγωνίστησαν μέχρι και την τελευταία στιγμή και όλοι έμειναν έκπληκτοι.

Όσο προχωρούν τα επεισόδια για την πορεία του τηλεπτικού σόου μουσικής, βλέπουμε όλο και πιο δυνατά στιγμιότυπα, αλλά και ερμηνείες από τους παίκτες.

Το βράδυ του Σαββάτου στο The Voice (20-11) είδαμε πολλά και ακόμα περισσότερα μας έκαναν εντύπωση. Οι ανατροπές ήταν εκείνες, που για ακόμα μια φορά ήταν στο κόκκινο και δεν στσμάτησαν, μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Ένα ακόμα knockout με φοβερές ερμηνείες είδαμε με την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Ο Νίκος, ο Γιάννης και ο Ανδρέας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής προσπαθώντας να ετυπωσιάσουν τους coaches. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέλεξε να προχωρήσει στα battles με τον Ανδρέα. Εκεί όμως τον περίμενε μια έκπληξη

Σάκης Ρουβάς και Έλενα Παπαρίζου πάτησαν σχεδόν ταυτόχρονα το πολυπόθητο κουμπί για τον Νίκο, παίκτη που, μέχρι πρότινος, βρισκόταν στην ομάδα του Kωνσταντίνου Αργυρού. Ο Νίκος τραγούδησε εξαιρετικά το τραγούδι "Θα εκραγώ" και ώθησε τους κριτές στο να τον διεκδικήσουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ο Νίκος αποφάσισε να συνεχίσει στα Battles με την Έλενα Παπαρίζου. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved