Ο Κώστας Κρομμύδας αποκαλύπτει: «Προσπαθούμε με την Ελένη Μενεγάκη να βρούμε τι συγγένεια έχουμε»
Media

Ο Κώστας Κρομμύδας αποκαλύπτει: «Προσπαθούμε με την Ελένη Μενεγάκη να βρούμε τι συγγένεια έχουμε»

Ο Κώστας Κρομμύδας σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για το κίνημα #metoo

Η κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» βρέθηκε στο σπίτι του ηθοποιού, Κώστα Κρομμύδα. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την «συγγένεια» με την Ελένη Μενεγάκη και το κίνημα #metoo που έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό στον θεατρικό χώρο.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Κρομμύδας δήλωσε: «Δεν θα κάνουμε Χριστούγεννα με την Ελένη Μενεγάκη… Γιατί να κάνουμε; Όταν έρχεται εδώ απέναντι χαιρετιόμαστε σαν τις καλές γειτόνισσες. «Γεια σου Ελένη», «Γεια σου Κώστα» και τέτοια πράγματα. Προσπαθούμε να βρούμε τι συγγένεια έχουμε».

Στη συνέχεια για τις βίαιες συμπεριφορές είπε: «Είναι θλιβερό… Δηλαδή θα υπερασπιστώ τον κολλητό μου φίλο, ο οποίος στην πορεία αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής; Μπορεί να μην τον κατηγορήσω, μπορεί να επιλέξω να μην πω τίποτα αλλά όχι και να τον υπερασπιστώ».

Και πρόσθεσε: «Είδα ότι πολλά πράγματα επισκιάστηκαν, γιατί βγήκαν όλοι και μιλούσαν. Βγήκαν και περιπτώσεις που κατ’ εμέ επισκίασαν τα πραγματικά προβλήματα. Δεν μπορεί δηλαδή να επισκιαστεί μια κοπέλα που βιάστηκε ή παρενοχλήθηκε σεξουαλικά με κάποιον που λέει «ναι, και μένα με κοίταξε» για να βρει τα δυο, τρία λεπτά δημοσιότητας».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: «Του χτύπησα πολλές φορές το καμπανάκι» (video)

Μακρυπούλια - Λιάγκας: Συναντιούνται στους διαδρόμους και δεν λένε ούτε «γεια»! Τι έχει συμβεί;

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Με τη γυναίκα μου αποξενωθήκαμε ως σύντροφοι με τη γέννηση των παιδιών»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved