Ο γιατρός: Ο Φερμάν άλλαξε look και θα σαστίσετε με αυτή την αλλαγή του (Photos)
Media

Ο γιατρός: Ο Φερμάν άλλαξε look και θα σαστίσετε με αυτή την αλλαγή του (Photos)

Θυμάστε τον Φερμάν από τη σειρά του ΣΚΑΪ, Ο γιατρός, η Ιστορία ενός θαύματος; Θα δείτε την αλλαγή στην εμφάνισή του και θα «τα χάσετε»!

Ο 35χρονος Onur Tuna o οποίος υποδύθηκε τον χειρουργό Δόκτωρ Φερμάν, μαγνήτισε τα βλέμματα των τηλεθεατών από την πρώτη μέρα προβολής της σειράς.

Καθήλωσε το ΄τηλεοπτικό κοινό όχι μόνο για την ερμηνεία του ρόλου του, όσο και για την εντυπωσιακή εμφάνισή του!

Ο τηλεοπτικός Φερμάν έχει κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, δεν έχει πια γένια, αλλά για τις ανάγκες του νέου του ρόλου έχει… μουστάκι και δείχνει εντελώς διαφορετικός!

Ο Onur Tuna γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 1985 στα Δαρδανέλια κι έχει ύψος 1,97! Ο πατέρας του ήταν καθηγητής Μαθηματικών, ενώ η μητέρα του, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη ήταν κτηματομεσίτρια.

Ζει σε ένα σπίτι που βρίσκεται έξω από την Κωνσταντινούπολη και είναι χτισμένο στο δάσος. «Ζω πολύ απλά και ήσυχα, μακριά από το κέντρο και κατεβαίνω στην Πόλη μία φορά την εβδομάδα» έχει πει ο ίδιος. Παράλληλα, στο σπίτι του διαθέτει στούντιο ηχογράφησης, όπου περνάει τον ελεύθερο χρόνο του

Λατρεύει τη μουσική και ασχολείται με τη μουσική από τα 13, γράφοντας και τραγουδώντας ο ίδιος, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει και δικό του στούντιο ηχογράφησης.

Ο τηλεοπτικός Φερμάν είναι λάτρης του instagram και δημοσίευσε φωτογραφίες με το νέο του look, δείτε τον και εσείς παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ο γιατρός: Η Νάζλι πέταξε την ιατρική μπλούζα και ποζάρει με το μαγιό της! (Photos)

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος: Οι πρώτες φώτο του Αλί από τις διακοπές του με τη γυναίκα του

Ο Γιατρός: Η ιστορία κλείνει με δύο ακόμη θαύματα: της ζωής και της αγάπης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved