Η τελευταία ώρα: Η Μαρίνα ανησυχεί μήπως βρέθηκαν νέα στοιχεία για το ατύχημα
Media

Η τελευταία ώρα: Η Μαρίνα ανησυχεί μήπως βρέθηκαν νέα στοιχεία για το ατύχημα

Η τελευταία ώρα: Ο Ανδρέας πάει στο γραφείο αλλά τον περιμένει μια έκπληξη, ενώ συγχρόνως αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τα συναισθήματα της Μαρίνας.

Η Μαρίνα ανησυχεί μήπως βρέθηκαν νέα στοιχεία για το ατύχημα και παίρνει μια απόφαση για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των κoριτσιών.

Ο Ανδρέας πάει στο γραφείο αλλά τον περιμένει μια έκπληξη, ενώ συγχρόνως αρχίζει να έχει αμφιβολίες για τα συναισθήματα της Μαρίνας.

Ένα μήνυμα φέρνει τον Κωνσταντίνο σε δύσκολη θέση. Η Κική για άλλη μια φορά τα κάνει θάλασσα, αυτή τη φορά όμως οι συνέπειες θα είναι χειρότερες. Η Άσπα αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα στη Σίλια.

Παράλληλα, Έλλη και Μάρκος βγαίνουν, ενώ εκείνος βλέπει τυχαία κάτι στο μενταγιόν που δεν είχε προσέξει μέχρι τώρα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάρκος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα σημαντικό στοιχείο που ως τότε το είχε στο συρτάρι για να επισπεύσει την έρευνά του. Η Ζωή συναντά τον Παύλο και νιώθει μεγαλύτερη ανάγκη να τον βοηθήσει.

Η Άσπα δίνει ένα σκληρό μάθημα στην Σίλια και μια τελευταία ευκαιρία. Η Ισμήνη εξηγεί τις προθέσεις της σχετικά με τον Νικόλας στον Αντρέα. Η Κάτια δίνει ένα εpωτικό γράμμα στον Κωνσταντίνο.

Η Έλλη συζητάει με την Λουκία για την Ρόδο και την βάζει να υποσχεθεί, να μην πει τίποτα ποτέ στον πατέρα της... ο οποίος την ακούει και απαιτεί να μάθει τι του κρύβουν.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός spoiler: Θύμα ξυλοδαρμού η Άσπα από τον Κώστα

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω πήγε στην εκκλησία και το twitter την «σταύρωσε» (video)

The Voice: Η Έλενα Παπαρίζου έβαλε τα κλάματα και σηκώθηκε από την καρέκλα της (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved