Madwalk 2021: Οι πρώτες εικόνες από τις πρόβες – Δείτε τι είπαν οι καλλιτέχνες στο Mega Καλημέρα!
Media

Madwalk 2021: Οι πρώτες εικόνες από τις πρόβες – Δείτε τι είπαν οι καλλιτέχνες στο Mega Καλημέρα!

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε στα παρασκήνια του Madwalk και είδαμε τις πρώτες  εικόνες από τις πρόβες και οι καλλιτέχνες που θα βρεθούν στη σκηνή έκαναν δηλώσεις!

Αρχικά η Έλενα Παπαρίζου είπε: «Είχα 8 χρόνια να εμφανιστώ στο MADWALK. Μου λένε πως έχουν μεγαλώσει με τα τραγούδια μου, έχω μεγαλώσει και εγώ. Μέχρι και η Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου».

Και τόνισε: «Δεν έχω ρωτήσει το σύζυγό μου αν θα έρθει στα MADWALK»!

Ενώ αποκάλυψε: «Στο σπίτι σκουπίζω, σφουγγαρίζω, έχω μανία με τις ντουλάπες. Θέλω τα λευκά ρούχα σε λευκές κρεμάστρες». Όσο για το ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι του συζύγου της, η ίδια είπε ότι «Δε θα αφήσω ποτέ το σύζυγό μου να μου αδικήσει τραγούδι μου. Νομίζω ότι εμένα αγαπάει πιο πολύ».

Και υπογράμμισε: «Μου αρέσει να ωριμάζω, αποδέχομαι τις αλλαγές, φέτος έκανα baby botox», είπε ακόμα η Έλενα Παπαρίζου, ενώ δήλωσε ότι «Άνετα θα μπορούσα να ξαναεκπροσωπήσω την πατρίδα μου στη Eurovision».

Η Joanne δήλωσε ότι «Μου αρέσει πολύ η μόδα και η πασαρέλα», ενώ πρόσθεσε ότι «Χάρηκα που καταθέσαμε τραγούδι για τη Eurovision. Δεν είμαι στους 5, αλλά δε θεωρώ ότι είναι στημένο».

Η Ήβη Αδάμου ανέφερε ότι «Περνάω μηνύματα ισότητας με την εμφάνισή μου», ενώ η Χαρά Παππά αποκάλυψε ότι «Θα περπατήσω στη σκηνή και θα είμαι και στα backstage… Με βρίσκετε μια χαρά στα προσωπικά μου, με θέλετε σώνει και ντε με τον Μπουράκ;», είπε η ίδια, ενώ αποκάλυψε ότι έχει πληρώσει πολλά για ψυχοθεραπεία.

Τέλος, ο Γιώργος Κακοσαίος δήλωσε ότι «Έχω θέμα με την εξωστρέφειά μου, το δουλεύω όμως. Δεν είμαι τόσο άνετος στη σκηνή, αλλά θα το δουλέψω και θα δούμε πώς θα πάει».

Η βραδιά των MADWALK θα προβληθεί από το MEGA στις 16 Δεκεμβρίου, δείτε τις πρώτες εικόνες που πρόβαλε η εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

MadWalk: Όλες οι λεπτομέρειες για την μεγάλη βραδιά από το Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved