Ελένη Μενεγάκη: Η μάνα της της φτιάχνει πίτες, γκρινιάζει και της ζητά spoiler για τη Γη της Ελιάς!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η μάνα της της φτιάχνει πίτες, γκρινιάζει και της ζητά spoiler για τη Γη της Ελιάς!

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι γίνεται στο σπίτι της μιας και η μάνα της επέστρεψε και είναι η πιο φανατική τηλεθεάτρια της σειράς, Η Γη της Ελιάς

H Ζέτα Μισόκαλου, η μαμά της Ελένης Μενεγάκη έχει επιστρέψει από την Κάρυστο και βρίσκεται στο σπίτι της παρουσιάστριας στα Μελίσσια!

Η μαμά της είναι φανατική τηλεθεάτρια της σειράς, Η Γη της Ελιάς και όπως είπε η Ελένη… εκείνη φτιάχνει πίτες, όμως της ζητά συνέχεια να μαθαίνει spoiler για τη Γη της Ελιάς και γκρινιάζει όταν τις μέρες που έχει διπλό επεισόδιο τελειώνει αργά και την παίρνει ο ύπνος!

Η Ελένη και spoiler έδωσε... και τα μυστικά της μαμάς της μας είπε!

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Γη της Ελιάς, ο Λυκούργος κι ο Στέφανος προσπαθούν να λογικέψουν τον Στάθη που γυρεύει εκδίκηση για τον πυροβολισμό του γιου του. Ο Φίλιππος μετά την αποφυλάκισή του εγκαταλείπει οριστικά το πατρικό του και ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως δεν θέλει καμία σχέση μαζί της.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται κι ο Λυκούργος, μετά την παραδοχή της Χάιδως πως σκηνοθέτησε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Ο Ιάκωβος καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να φέρει κοντά τον αστυνόμο Κουράκο και την Ιουλία, αλλά εκείνη έχει ακόμα στο μυαλό της τον

Στάθη. Την ίδια ώρα η Αρετή συναινεί με το θέμα του χειρουργείου και ο γιατρός της κανονίζει την επέμβαση σε μια εβδομάδα. Η Ισμήνη αγωνιά για την τύχη του παιδιού της, ενώ ο Σάββας τη διαβεβαιώνει πως θα μαζέψει το ποσό έγκαιρα.

Η Μυρτάλη συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την πνευμονία κι ο Στέφανος ειδοποιεί εκ νέου την Αντιγόνη.

Η Άννα ξεκινά να δουλεύει στο καφενείο του Πότη, απογοητεύεται όμως όταν καταλαβαίνει πόσα χρήματα θα βγάζει.

Η υγεία της Μυρτάλης επιδεινώνεται και η Αντιγόνη την πιέζει να πάνε στο νοσοκομείο. Ο Ισίδωρος στέλνει ένα δώρο στην Αντιγόνη, η οποία ξαφνιάζεται αρκετά μόλις το παραλαμβάνει.

Η Άννα εκβιάζει τον Δημήτρη έχοντας αποδείξεις στα χέρια της και καταφέρνει να του πάρει ένα ποσό από αυτά που της έκλεψε, μέσω της Λένας. Ο απαγωγέας ζητά από την Ισμήνη να παραδώσει η ίδια τα λύτρα, με τον Λυκούργο να διαφωνεί κάθετα και με τον Σάββα να την πιέζει να το κάνει!

Δείτε το spoiler που δόθηκε στην εκπομπή, Ελένη αλλά και τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια για τη μαμά της!

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη για Καρβέλα: «Ξαφνιάστηκα, τα έχασα όταν έμαθα πως περιμένει το τρίτο του παιδί» (Video)

Ελένη Μενεγάκη: «Τους έχασα! Εργατικό ατύχημα! Παιδιά, συγγνώμη» - Δείτε τι συνέβη on air!

ΗΕλένη Μενεγάκη στόλισε και δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved