Μόλις Χθες: Η Μαρία σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Αντώνης πλήρωσε για την πλαστή νεκροψία
Media

Μόλις Χθες: Η Μαρία σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Αντώνης πλήρωσε για την πλαστή νεκροψία

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (23/11), η Λουίζα παραδέχεται στον Σπύρο ότι ήταν στην Ιταλία για να μάθει για την πλαστή νεκροψία του πατέρα της.

Ο Σπύρος, έξαλλος που συνάντησε τον Μιχάλη, βάζει να τον παρακολουθούν σε κάθε του κίνηση. Η Μαρία σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι ο Αντώνης πλήρωσε για την πλαστή νεκροψία. Η Έλενα, εκνευρισμένη με τον Μιχάλη, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να τον κάνει να γυρίσει στην Ελλάδα. Κάνει μια αποτρόπαιη κίνηση και βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Δάφνη λέει στον Αντώνη, την Κορίνα και τη Χριστίνα ότι πρέπει να επισκεφτούν τον Ιάσονα στο κέντρο απεξάρτησης για την "ημέρα της συγνώμης", αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Η νύχτα που περνάνε μαζί, ξυπνάει στον Μιχάλη και τη Λουίζα μνήμες από τον μεγάλο τους έρωτα. Ο Μιχάλης τη διεκδικεί αποφασιστικά ενώ η Λουίζα, που δεν μπορεί να διαχειριστεί τις ενοχές της, τον απομακρύνει. Η Έλενα έχει καταλάβει ότι ο Μιχάλης είναι με τη Λουίζα και κοντεύει να τρελαθεί ενώ ο Σπύρος βάζει να παρακολουθήσουν τη Λουίζα. Η Κέλλυ βρίσκει δουλειά στην Αθήνα και αυτό πυροδοτεί μία ακόμα σύγκρουση με τον Στάθη. Όταν η Λουίζα επιστρέφει, ο Σπύρος θα της αποκαλύψει ότι ξέρει πως δεν ήταν στη Μαγιόρκα.

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Η Κέλλυ βρίσκει δουλειά στην Αθήνα και αυτό πυροδοτεί μία ακόμα σύγκρουση

Μόλις Χθες: Ο Ιάσονας και η Άννα έρχονται πιο κοντά

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος εκβιάζει τον Αντώνη ώστε να φανεί εκείνος ένοχος για τη δωροδοκία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved