Κάτι Ξαναψήνεται: Το «μαμαδίστικο» μενού και ο «ζωηρός» οικοδεσπότης έβαλαν φωτιά στο Twitter!
Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Το «μαμαδίστικο» μενού και ο «ζωηρός» οικοδεσπότης έβαλαν φωτιά στο Twitter!

Το σημερινό επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται (22-11) είχε πολλές εκπλήξεις και οι χρήστες του Twitter "έστησαν γλέντι", με τα σχόλια να πέφτουν καταιγιστικά. 

Η εκπομπή μαγειρικής έχει μπει για τα καλά στα απογεύματά μας και πρωταγωνιστεί με ττους παίκτες να ρίχνονται κάθε εβδομάδα στη μάχη, για να κερδίουν το χρηματικό έπαθλο.

Το σημερινό επεισόδιο του "Κάτι Ξαναψήνεται"(22-11) είχε σαν βασικό πρωταγωνιστή την κουζίνα της μαμάς. Ο σημερινός οικοδεσπότης, Δημήτρης, επέλεξε να σερβίρει τους καλεσμένους του σαλάτα του Καίσαρα για αρχή, στη συνέχεια κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και για γλυκό μια συνταγη με ζελέ.

Οι καλεσμένοι έδειχναν σχετικά ευχαριστημένοι, με τα σχόλια τους όμως να τονίζουν ότι πρόκεται για ένα αρκετά απλό μενού, χωρίς κάποιο πιάτο με ιδιαίτερη δυσκολία στην παρασκεύη, αλλά και χωρίς ...φαντασία. Μάλιστα, το Twitter τόνισε πολλές φορές ότι τα πιάτα ήταν φτωχά, τόσο στη μερίδα όσο και στη γεύση, από αυτό που μπόρεσαν να διακρίνουν από την οθόνη.

Αυτό που μπορέσαμε ξεκάθαρα να διακρίνουμε επίσης, ήταν και το "στενό μαρκάρισμα" του Δημήτρη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού συνέχεια της τόνιζε πόσο όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα είναι.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Κάτι ξαναψήνεται: Νέα εβδομάδα με… θερμόαιμους διαγωνιζόμενους (Video)

Κάτι ξαναψήνεται: Η τρίχα στο πιάτο και η επική αντίδραση της Σπυροπούλου!

Κάτι Ξαναψήνεται: Η σούπα του παίκτη «ξεσήκωσε» θύελλα στο Twitter - Επικά σχόλια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved