Σασμός: Το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση στο χωριό
Media

Σασμός: Το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση στο χωριό

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση στο χωριό. 

Αντώνης, Ντίνα και Μύρωνας μάταια προσπαθούν να βρουν στοιχεία για τον ένοχο. Ο Νικηφόρος ρωτάει τον Μαθιό ποια είναι η γυναίκα με την οποία έχει σχέση, ενώ η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο την Στέλλα με σκοπό να βοηθήσει τη σχέση της με τον Αστέρη.

Ο Διονύσης συνεχίζει να εξευτελίζει τη Σεμίνα, αλλά εκείνη κάνει μια ανακάλυψη που ίσως είναι η σωτηρία της. Ο παπά Μιχάλης ρωτάει τον Άγγελο γιατί δείχνει τόσο έντονο ενδιαφέρον για την Ανθούλα. Ο Διακομανόλης πάει στο αστυνομικό τμήμα αποφασισμένος να καταθέσει μια σημαντική μαρτυρία. Η Καλλιόπη επισκέπτεται το ιατρείο του Άγγελου….


Η ανακάλυψη της Καλλιόπης για τον Άγγελο τη συνταράσσει συθέμελα, την ώρα που τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας κάνουν τον γύρο του χωριού. Η κατάθεση του Διακομανώλη οδηγεί το φονιά της νεαρής κοπέλας στη φυλακή, γεγονός που προβληματίζει περαιτέρω τον Μανόλη για το αν θα έπρεπε να καταδώσει τον Μαθιό.

Η Αργυρώ ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Μόναχο, την ώρα που η Σεμίνα απειλεί ανοιχτά το Διονύση, κηρύσσοντας έτσι πόλεμο μεταξύ τους. Ο Αστέρης δεν θα κρατηθεί, και θα πάει να αποχαιρετήσει την Αργυρώ στο αεροδρόμιο, με απρόβλεπτες συνέπειες. Παράλληλα, μία ακόμα σοκαριστική αποκάλυψη στο νεκροταφείο του χωριού, θα οδηγήσει την Καλλιόπη στα πρόθυρα της κατάρρευσης…

Διαβάστε επίσης

Κωτσοβούλου - Χατζησταματίου: «Μας σταματάνε τον δρόμο και μας ρωτάνε τι θα γίνει στον Σασμό»

Σασμός: Στο πλάι του δρόμου ανακαλύπτεται κάτω απ’ τα χώματα το πτώμα μιας γυναίκας…

Σασμός spoiler: Μαρίνα και Αργυρώ εξαφανίζονται από την Κρήτη- Η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει από θλίψη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved