Ελένη: Απίστευτες ατάκες για τις στυλιστικές επιλογές του ζευγαριού Βανδή - Μπισμπίκη
Media

Ελένη: Απίστευτες ατάκες για τις στυλιστικές επιλογές του ζευγαριού Βανδή - Μπισμπίκη

Η εκπομπή, Ελένη, σχολίασε και εκείνη με τη σειρά της την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όμως η ομάδα της Ελένης Μενεγάκη στάθηκε στο… ντύσιμό τους!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τόνισε: «Το ταιριαστό ντύσιμο δείχνει πόσο ταιριαστό είναι ένα ζευγάρι» και άφησε άφωνη την Ελένη!

Ο Δημήτρης συνέχισε λέγοντας: «Βλέπετε πόσο διαφορετικά είναι ντυμένοι» με την παρουσιάστρια να του απαντά «όχι» και τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άρχισε την ανάλυση της εμφάνισής τους… «Βλέπετε ο ένας είναι ντυμένος casual με το τζινάκι του και η Δέσποινα με vegan leather…. Αποκλείεται αυτοί οι δυο άνθρωποι να ξεκίνησαν από το ίδιο μέρος και να είπαν ότι πάνε στο ίδιο μέρος… Θέλω να πω ότι είναι ερωετυμένοι και όταν θα περάσει ο καιρός θα μπορεί να πει «ρε παιδί μου πώς ντύθηκες έτσι, πάμε στον Λαζόπουλο… να πει η Δέσποινα ρε man στον Λαζόπουλο πάμε, βάλε ένα πουκάμισο! Ή ο Βασίλης να της πει «πάμε στα Εξάρχεια, δεν είναι για leather»» με την Ελένη να ξεσπά σε γέλια!

Και η Ελένη τον ρώτησε σε ποιον θα άλλαζε τα ρούχα και εκείνος απάντησε στον ηθοποιό θα άλλαζε ρούχα και θα του έβαζε και εκείνου ένα δερμάτινο!

Και συνέχισε: «Η Δέσποινα όταν τον είδε με αυτά τα ρούχα πρέπει να τσίνησε, αλλά είναι πολύ ερωτευμένη» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για τις στυλιστικές τους επιλογές!

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη δημόσια αγκαλιά (Photos & Video)

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτό είναι το βίντεο από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους

Μπισμπίκης - Βανδή: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους είναι γεγονός! Πού εμφανίστηκαν μαζί; (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved