Σασμός sneak preview: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο τη Στέλλα (video)
Media

Σασμός sneak preview: Η Αργυρώ αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο τη Στέλλα (video)

Σασμός sneak preview: Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές για ακόμη μία φορά και το σημερινο επεισόδιο υπόσχεται πως θα μάς καθηλώσει.

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», μάς μετέφεραν αποκλειστικές σκηνές από το αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».

Στο βίντεο είδαμε την Αργυρώ αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο την Στέλλα, με σκοπό να βοηθήσει τη σχέση της με τον Αστέρη.

Δείτε το βίντεο.

Τι άλλο όμως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο...

Το πτώμα της γυναίκας που ανασύρθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση στο χωριό. Αντώνης, Ντίνα και Μύρωνας μάταια προσπαθούν να βρουν στοιχεία για τον ένοχο. Ο Νικηφόρος ρωτάει τον Μαθιό ποια είναι η γυναίκα με την οποία έχει σχέση.

Κι αναφέρει στον Μανόλη την πληροφορία που έμαθε κι τον εξέπληξε πως ο Μαθιός έχει δεσμό με μία παντρεμένη. Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο την Στέλλα με σκοπό να βοηθήσει τη σχέση της με τον Αστέρη και περιμένει τη Στέλλα στην είσοδο του γραφείου της, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Να της εξηγήσει, δηλαδή, πως με τον Αστέρη είναι μαζί και ουσιαστικά να της ζητήσει εμμέσως να μη μιλήσει σε κάποιον για τη σχέση τους.

Ο Διονύσης συνεχίζει να εξευτελίζει τη Σεμίνα, αλλά εκείνη κάνει μια ανακάλυψη που ίσως είναι η σωτηρία της. Ο παπά Μιχάλης ρωτάει τον Άγγελο γιατί δείχνει τόσο έντονο ενδιαφέρον για την Ανθούλα.

Ο Διακομανόλης πάει στο αστυνομικό τμήμα αποφασισμένος να καταθέσει μια σημαντική μαρτυρία. Η Καλλιόπη επισκέπτεται το ιατρείο του Άγγελου, εκεί όμως την περιμένει μία έκπληξη που την σοκάρει.

Διαβάστε επίσης:

X Factor: Ξεκινούν οι audition και η Ελένη Μενεγάκη έδωσε όλες τις λεπτομέρειες!

Η Γη της Ελιάς: Η παράδοση του μωρού ακυρώνεται κι η Ισμήνη φοβάται πως δεν θα το ξαναδεί

Ήλιος: Οι καταθέσεις των μαρτύρων προκαλούν εντάσεις και η αγωνία της Αλίκης κορυφώνεται

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved