GNTM: Μια δοκιμασία με θέμα τη νοσταλγία, έφερε on set μια απίστευτη έκπληξη!
Media

GNTM: Μια δοκιμασία με θέμα τη νοσταλγία, έφερε on set μια απίστευτη έκπληξη!

GNTM 4: Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν και συγκίνηση ήταν εκείνη που πρωταγωνίστησε στη δοκιμασία αποχώρησης.

Το Greece's Next Τοp Model είναι ο απόλυτος διαγωνισμός μόδας, με τον αναταγωνισμό να κυριαρχεί και τις συγκινήσεις να είναι πρωταγωνιστές.

Στο σημερινό επεισόδιο (23-11) είδαμε ένα ιδιαίτερο concept με θέμα τη νοσταλγία και το ταξίδι στο παρελθόν. Τα μοντέλα έπρεπε να μεταμορφωθούν, για ακόμα μια φορά και να μεταφέρουν μηνύματα. Μηνύματα με τρόπο παραδοσιακό, αφού το ταξίδι έχει να κάνει ακριβώς με αυτό και με τον τρόπο, που οι άνθρωποι επικοινωνούσαν παλαιότερα.

Στο σετ της φωτογράφισης ήταν παρόντες η Ζενεβιέβ, ο Γιώργος Καρράβας, αλλά και ο Άγγελος Μπράτης, ώστε να ωθήσουν τους διαγωνιζόμενους να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό. Συμμαχός τους σε αυτήν την δοκιμασία όμως, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος πέρα πό το συναίσθημα και οι κριτές αποφάσισαν να το εκμαιεύσουν αυτό, με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Έτσι λοιπόν, είδαμε τους συγγενείς των θυμάτων να εισβάλλουν στο σετ και να δίνουν το δικό τους στίγμα, δημιουργώντας συγκινητικές και τρτφερές στιγμές. Οι αντιδράσεις των παικτών ήταν συγκλονιστικές, αφού από τη μια πάλεψαν για να δώσουν την καλύτερη λήψη, αλλά και να συγκρατήσουν τα συναισθήματα τους.

Δείτε το σχετικά βίντεο με κάποιες από τις αντιδράσεις των παικτών στο σίγουρα πιο δυνατό σετ που έχουμε δει μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: To παιχνίδι που άναψε φωτιές στη βίλα, τα ζευγάρια και τα... τρυφερά φιλιά!

GNTM: Η ιδιαίτερη δοκιμασία με την Ισμήνη, το απροσδόκητο bottom two και η αποχώρηση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved