Συγκλονίζει ο Πλιάτσικας για την κοπέλα που ήταν σε κώμα και ξύπνησε ακούγοντας τραγούδι των Πυξ Λαξ
Media

Συγκλονίζει ο Πλιάτσικας για την κοπέλα που ήταν σε κώμα και ξύπνησε ακούγοντας τραγούδι των Πυξ Λαξ

Στο σημερινό επεισόδιο του The 2night show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε τον Φίλιππο Πλιάτσικα, σε μια συνέντεξη εφ' όλης της ύλης.

Μια σπάνια εξομολόγηση του αγαπημένου τραγουδιστή των Πυξ Λαξ, παρακολουθήσαμε σήμερα (23-11) και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συζητηθεί.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στην έναρξη της εκπομπής, ξεκίνησε με την ιστορία πίσω από την γνωριμία του με τον αποψινό του καλεσμένο, όπου λίγα λεπτά αρκούσαν για να τον γνωρίσει και να τον εκτιμήσει. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας από τους Έλληνες καλλιτέχνες, που έχει διαγράψει μια πολύ σημαντική πορεία στη μουσική επί σειρά ετών και έχει αφήσει το δικό του στίγμα στη μουσική βιομηχανία.

Η γνωριμία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου συνέβη πριν από ένα χρόνο σε ένα ελληνικό νησί, στην παραλία με την κόρη του. Πέρασαν λίγες ώρες μαζί και ήταν αρκετές για τον Γρηγόρη, ώστε να τον αγαπήσει σαν άνθρωπο.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μίλησε για τη μουσική, τον μεγάλο του έρωτα και τόνισε ότι στο ξεκίνημα των Πυξ Λαξ δεν ήταν και στην καλύτερή του στιγμή, γιατί περνούσε ένα βαρύ πένθος, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Μια πολύ συγκινητική στιγμή της καριέρας του, ήταν όταν ο ίδιος συνάντησε μια οικογένεια πριν από μια συναυλία. Το παιδί της οικογένειας ήταν σε κώμα και ένα τραγούδι των Πυξ Λαξ ήταν το αγαπημένο του. Οι γονείς του παιδιού του είπαν ότι ο γιατρός τους ενημέρωσε ότι έβαζαν στο κορίτσι τους το συγκεκριμένο τραγούδι, μέχρι που εκείνη ξύπνησε. Το τραγούδι ήταν το "Έπαψες αγάπη να θυμίζεις"

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ανέφερε ότι συγκλονίστηκε και ότι ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές σε ολόκληρη την καριέρα του. Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Φίλιππος Πλιάτσικας: Σε σπάνια έξοδο με την πανέμορφη κόρη του!

Μουσικό Κουτί: Μια εξαιρετική και σπάνια συνάντηση Πλιάτσικα – Στόκα στην ΕΡΤ

Φίλιππος Πλιάτσικας: Η κόρη του είναι πανέμορφη! Σπάνια κοινή εμφάνιση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved