Αποκλειστικό: GNTM 4 spoiler: Δείτε ποιος παίκτης έχει αποχωρήσει και τον είδαμε στα MadWalk 2021!
Media

Αποκλειστικό: GNTM 4 spoiler: Δείτε ποιος παίκτης έχει αποχωρήσει και τον είδαμε στα MadWalk 2021!

Τον παρακολουθούμε στις περιπέτειές του στο GNTM μιας και βρίσκεται ήδη στους οκτώ φιναλίστ του ριάλιτι μοντέλων όμως εκείνος έχει αποχωρήσει και μάλιστα τον εντοπίσαμε να παρακολουθεί fashion show! 

Ο λόγος για τον Αγγαίο Ποθητό ο οποίος παρ' όλο που βρέθηκε στην τελική ευθεία πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 4, τελικά δεν θα καταφέρει να είναι στον τελικό αφού τον είδαμε ανάμεσα στο πλήθος που παρακολούθησε το λαμπερό fashion event MadWalk 2021.

Ο γοητευτικός νέος βρισκόταν front row του σόου και έδειξε να απολαμβάνει το θέαμα. Είναι άλλωστε από τους συμμετέχοντες του ριάλιτι μοντέλων που πάντα έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μόδα και φυσικά έχει αποδείξει πολλές φορές πως πραγματικά θέλει να υπηρετήσει τον συγκεκριμένο χώρο επαγγελματικά.

Να θυμίσουμε ότι ο Αγγαίος είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι όμως γύρισε με τις επιστροφές παικτών, ανάμεσα δηλαδή στους 4 που επέλεξε ο υπεύθυνος του πρακτορείου μοντέλων Elite για να έχουν μία δεύτερη ευκαιρία στο ριάλιτι μοντέλων.

Παρ' όλο που στο σημερινό επεισόδιο (23/11) παρακολουθήσαμε πως ο Αγγαίος ήταν αυτός που είχε την καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας, δεν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό αφού εμφανίστηκε στα Madwalk.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τον απαθανάτισε στο fashion show να παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

MadWalk 2021: Το λαμπερό fashion show, τα ρούχα που άλλαζε συνεχώς η Δούκισσα και τα acts στο stage!

MadWalk 2021: Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις! Ο... Μίκι της Πηνελόπης και η... σταχτοπούτα Δούκισσα!

GNTM: Το ονειρεμένο concept, η εισβολή των συγγενών και η αποχώρηση που μας άφησε άφωνους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved