Ήλιος: Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μονόδρομος
Media

Ήλιος: Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μονόδρομος

Τι θα δούμε σήμερα, 25 Νοεμβρίου, στη σειρά, Ήλιος

Η επανένωση της Αλίκης και του Δημήτρη είναι φορτισμένη συναισθηματικά και για τους δύο.

Η Νάντια εξομολογείται στον Δημήτρη πως αυτός που προσπάθησε να την σκοτώσει ήταν ο γιος του Μενέλαου. Ο Δημήτρης για να την προστατέψει τη φέρνει να μείνει στο σπίτι με την Αλίκη και τα παιδιά.

Η Αλίκη φοβάται, αλλά προσφέρεται να της δώσει καταφύγιο, αφού ο Δημήτρης της λέει πως είναι η μοναδική μάρτυρας που είδε τον άνθρωπο που ψάχνουν.

Μια νέα υπόθεση έρχεται στο προσκήνιο, με ένα θανατηφόρο τροχαίο που προκαλεί γόνος πλούσιας και ισχυρής οικογένειας της τοπικής κοινωνίας. Η μαρτυρία της Ελπίδας στη δίκη της Αλίκης δεν είναι η αναμενόμενη, δημιουργώντας ερωτηματικά για τη στάση της και επιβεβαιώνοντας τις υποψίες πως κάποιον καλύπτει.

Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μονόδρομος...

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Ο Δημήτρης και η Νάντια καταφέρνουν να φτάσουν κρυφά στην Καβάλα... Η Ελένη, η Λήδα και η Αλεξάνδρα καταθέτουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης της Αλίκης. Ο δικηγόρος κατηγορίας, όμως, που έχει στοιχεία για το παρελθόν τους, το εκμεταλλεύεται και φέρνει την Αλίκη σε ακόμα πιο άσχημη θέση. Ο Πέτρος χάνει τις αισθήσεις του στο μπαρ και τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Λήδα εκφράζει την ανησυχία της στον Διοικητή. Πιστεύει πως πίσω από τη δηλητηρίαση του Πέτρου πρέπει να βρίσκεται ο γιος του Μενέλαου. Ο Δημήτρης μαθαίνει για τη δίκη της Αλίκης και συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει να καταδικαστεί… Ο Στέφανος μαθαίνει πού κρύβεται η Νάντια, και πηγαίνει ο ίδιος να τη βγάλει από τη μέση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved