Η Ζήνα Κουτσελίνη έκοψε τα μαλλιά της και ανανεώθηκε! - Δείτε το νέο της λουκ!
Media

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκοψε τα μαλλιά της και ανανεώθηκε! - Δείτε το νέο της λουκ!

Η Ζήνα Κουτσελίνη εμφανίστηκε στη σημερινή της εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα", με άκρως ανανεωμένη εμφάνιση και νέο κούρεμα, που της ταιριάζει πολύ.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσίαστριες της μεσημεριανής ζώνης, με πληθώρα θεμάτων στην εκπομπή της και ο κόσμος επιλέγει να την παρακολουθήσει, για να ενημερωθεί για την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, στη σημερινή έναρξη της εκπομπής της (24-11), εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη και χαμογελαστή και έδειξε στους τηλεθεατές το νέο της look. Μετά από παρότρυνση της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος της έχει πει πολλές φορές φορές ότι πρέπει να κάνει ένα νέο κούρεμα, για να αλλάξει την εμφάνισή της, εκείνη αποφάσισε να το τολμήσει.

«Έκοψα μαλλί, γιατί αύριο θα πάει στον Μουτσινά και κάθε φορά που με κρίνει λέει να κόψω τα μαλλιά μου… Επίσης έχω μάθει πως την Κυριακή θα χορέψει στο Dancing with the Stars. Και απορώ! Ερωτώ τον σταθμό: Ο φαλακρός Νίκος είναι καλύτερος από μένα για να χορέψει; Άρα στον σταθμό αυτό έχετε τη χορεύτρια και παίρνετε από άλλους. Όλα αυτά θα τα συζητήσω αύριο μαζί του. Βλέπεις λοιπόν που είναι η αδικία σε αυτόν τον σταθμό που έχω καταλάβει πως δεν με υπολογίζει»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Χείμαρρος η Ζήνα Κουτσελίνη: «Αυτή είναι η αλήθεια! Αντέχει η τηλεόραση να την ακούσει;»

Ζήνα Κουτσελίνη: Γενέθλια για την κόρη της, Έμμα - Οι ευχές και η συγκινητική εξομολόγηση (Video)

Ξέσπασε η Ζήνα Κουτσελίνη: «Μου έλεγαν στο διαδίκτυο να μου βιάσουν το παιδί!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved