Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας στο στόχαστρο του Ακύλα - Πιστεύει πως αυτός είναι ο εραστής της Ζωής
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας στο στόχαστρο του Ακύλα - Πιστεύει πως αυτός είναι ο εραστής της Ζωής

Ανατρεπτικές εξελίξεις αλλά και σημαντικές αλλαγές θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες μέλισσες.

Μία αποκάλυψη-βόμβα που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων και όλοι οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες δοκιμασίες αλλά και επικίνδυνες παρεξηγήσεις.

Στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων είναι και πάλι ο Ακύλας. Ωστόσο, αυτή τη φορά, νιώθει προδομένος και είναι ακόμη πιο επικίνδυνος. Ο Ακύλας ανακαλύπτει πως η Ζωή διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση με ένα μέλος της οικογένειας Σεβαστού. Αυτή η αποκάλυψη τον φέρνει εκτός ελέγχου, ενώ είναι αποφασισμένος να μάθει για ποιον πρόκειται. Από την άλλη, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κι άλλα προβλήματα από τα οποία κινδυνεύει η δράση του. Ο Ζάχος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει τον λόγο για τον οποίο δόθηκε η εντολή δολοφονίας του Ορφανίδη και των συντρόφων του στο βουνό αλλά και ποιος συγκάλυψε τον θάνατο των αντρών.

Μάλιστα, η συνάντησή του μ’ έναν ισχυρό άντρα του καθεστώτος μπορεί να τον οδηγήσει στην πολυπόθητη αλήθεια. Μία αλήθεια, όμως, που, αν βγει στο φως, θα φέρει τον Ακύλα σε δυσχερή θέση και υπόλογο για τις πράξεις του. 0 ισχυρός άντρας αρχίζει να σκέφτεται τι πρέπει να κάνει για να αποφύγει τις υποψίες για την εμπλοκή του στην υπόθεση. Ανάμεσα σε άλλα, παίρνει και μία καθοριστική απόφαση. Διορίζει τον Μελέτη αρχηγό της οργάνωσης των Αβάντων. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Τόλλιας πηγαίνει στον νομάρχη να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα στο Διαφάνι. Εκεί, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Καλόγερό. Λίγο μετά, ο Θανάσης συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στον Τόλλια με τις αποφάσεις του, ενώ ο Ακύλας, μαθαίνοντας την κίνηση του Τόλλια, παίρνει τις δικές του αποφάσεις για το μέλλον του κοινοτάρχη.

Την ίδια ώρα, η Μυρσίνη προσεγγίζει έναν καινούργιο σύμμαχο για να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του Δούκα, ενώ παράλληλα αρνείται να του δώσει πίσω το σύνολο της περιουσίας που της μετέφερε. Εν τω μεταξύ, ο Ακύλας συνεχίζει τις προσπάθειες να ανακαλύψει τον εραστή της Ζωής, αλλά οι έρευνές του γίνονται αφορμή να δεχθεί ένα ισχυρότερο χτύπημα, καθώς ανακαλύπτει και τα μυστικά ενός άλλου μέλους της οικογένειας Μεγαρίτη, του Λευτέρη. Τις επόμενες μέρες, ο ίδιος φτάνει σε ένα λάθος συμπέρασμα. Συγκεκριμένα, υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του και πια εκείνος μπαίνει στο στόχαστρό του. Από την άλλη, ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη, ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του. Όμως, η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Ο Χειλάκης στο πρώτο γύρισμα είχε τόσο τρακ που δεν μπορούσε να μάθει τα λόγια του

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δεν αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε

Άγριες Μέλισσες: Η σύλληψη της Δρόσως προκαλεί σε όλους αναστάτωση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved