Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Μαλέσκου στο gossip-tv:Μιλά όπως η Μενεγάκη! Είναι ξεκάθαρο!
Media

Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Μαλέσκου στο gossip-tv:Μιλά όπως η Μενεγάκη! Είναι ξεκάθαρο!

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε αποκλειστικά στην Διονυσία Ζαπατίνα και στο Podcast Showbiz o'clock στο gossip-tv και ένα απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στο Πρωινό και έγινε χαμός!

Αρχικά είπε η Ιωάννα: «Σε μία συνθήκη εκπομπής δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και αυτό είναι κάτι που με στενοχωρεί! Ακούω συχνά από τότε που ήρθα στην Αθήνα «δεν έχουμε καταλάβει ποια είσαι ή πώς είσαι ή τι σκέφτεσαι… Φέτος λίγο περισσότερο έχω ξεκλειδώσει. Δεν θα πω ότι έχω άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας, θα σου πω όμως ότι την αγαπώ πολύ και προσπαθώ να εξελίσσω το λεξιλόγιο μου όπως και τους κώδικες επικοινωνίας. Από την ημέρα που ήρθα στην Αθήνα έγινε να γίνει αυτό ένα αρνητικό χαρακτηριστικό μου και κάποια στιγμή αναρωτήθηκα γιατί το λένε αυτό… Πολλές φορές έρχονται καλεσμένοι μπλοκαρισμένοι λέγοντας: «Θα καταλάβω τι θέλει να μου πει;»!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε τι ήθελε να σπουδάσει και πώς ένιωσε όταν δεν κατάφερε να περάσει στη σχολή που επιθυμούσε. «Ήταν ένα χαστούκι… είχα μάθει να πετυχαίνω τους στόχους μας και ένιωθα τον κόσμο να καταρρέει»!

Αυτά άκουσε η ομάδα του πρωινού και… έγινε χαμός!

Πρώτος και καλύτερος ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το πρόβλημα δεν είναι αν μιλά καλά ελληνικά, αλλά το πρόβλημα είναι αν δεν την δεις και την ακούσεις μόνο, μιλάει όπως η Ελένη Μενεγάκη με δύσκολες λέξεις! Είναι ξεκάθαρο! Αν κλείσω τα μάτια μου είναι σαν να μιλάει η Ελένη με πιο σύνθετες λέξεις…»

Αυτά τα λόγια του Λιάγκα έκαναν μπουρλότο την Σκορδά η οποία είχε αντίθετη άποψη!

Δείτε παρακάτω τι έγινε στον αέρα της εκπομπής, το πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Το πρωινό: Βίντεο - ντοκουμέντο του πιλότου με την Καρολάιν λίγους μήνες πριν τη δολοφονία

Πνιγμένη στα κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου - Το ατύχημα στην οικογένεια και η αποκάλυψη

Γιώργος Λιανός: Νόσησε από κορονοϊό και το αποκάλυψε πρώτη φορά on camera

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved