Σασμός: Η Ανθούλα δίνει spoiler δυνατό! Η σχέση με τον Βρουλάκη και ο εφιάλτης σε νέο πρόσωπο
Media

Σασμός: Η Ανθούλα δίνει spoiler δυνατό! Η σχέση με τον Βρουλάκη και ο εφιάλτης σε νέο πρόσωπο

Σασμός: Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (25-11) η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου, η τηλεοπτική Ανθούλα κι έδωσε spoiler δυνατό.

Η Ανθούλα ανήκε στην οικογένεια Σταματάκη αφού αυτό ήταν το επίθετό της, κάτι που σημαίνει ότι είχε συγγένεια με τον Αστέρη Σταματάκη. Ήταν αδερφή του Βασίλη Σταματάκη η οποία όμως αγάπησε λάθος άνθρωπο.

Είχε ερωτευτεί τον Μάρκο Βρουλάκη, τον πατέρα δηλαδή της Αργυρώς, γιο της γιαγιάς Ρηνιώς. Ο Μάρκος όμως ήταν παντρεμένος με τη Μαρίνα Η Ανθούλα λοιπόν έμεινε έγκυος από τον Μάρκο και έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που είναι ετεροθαλής αδελφός της Αργυρώς και του Πετρή.

Κάτι που οι δυο τους αγνοούν. Όσο για την αυτοκτονία της, προφανώς δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την κατακραυγή των ανθρώπων του χωριού εφόσον ήταν μία γυναίκα μόνη με παιδί που μάλιστα είχε σχέσεις με παντρεμένο.

Η συνοχή όλων των παραπάνω οδηγούν στη λύση του μυστηρίου για τον λόγο που άνοιξε ο κύκλος αίματος ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες. Ο Μάρκος Βρουλάκης έφυγε από σφαίρα του Βασίλη Σταματάκη ο οποίος πήρε το αίμα του πίσω για το άδοξο τέλος της αδερφής του.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή και έδωσε spoiler τόσο για τη σχέση της με τον Μάρκο Βρουλάκη όσο και για τους εφιάλτες σε πρόσωπο που δεν είναι μόνο η Καλλιόπη.

Δες τι είπε στο βίντεο

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Η Καλλιόπη είναι αναγκασμένη πλέον να αποκαλύψει τα μυστικά που τη βαραίνουν

Σασμός: Άγγελος και Στέλλα ερωτεύονται - Ο Πετρής κάνει πρόταση γάμου στη Σεμίνα

Σασμός: Το τρέιλερ του νέου επεισοδίου έκανε το twitter να μετρά τα λεπτά – Συγκλονιστικές σκηνές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved