O Σαντικάι απαντά στην Μεϊμαρίδη για την ατάκα περί «ράτσας» - Καταπέλτης ο Λιάγκας κατά της Μάρας
Media

O Σαντικάι απαντά στην Μεϊμαρίδη για την ατάκα περί «ράτσας» - Καταπέλτης ο Λιάγκας κατά της Μάρας

Ο Χρήστος Σαντικάι απάντησε στην κάμερα του Πρωινού για την ατάκα της Μάρας Μεϊμαρίδη στην Λάουρα Νάργιες στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα και… τα σχόλια που έγιναν στο Πρωινό ήταν «κόλαφος» για την Μάρα Μεϊμαρίδη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Μάρα και η Λάουρα ήταν καλεσμένες στην Καινούργιου χθες, 25 Νοεμβρίου και η Μάρα είπε on air: «Αυτό το Σαντικάι, τι όνομα είναι;» και συνέχισε ρωτώντας την Λάουρα: «Τι ράτσα είναι; Να μάθω από που είναι. Έλληνας;» με την Λάουρα Νάργες να της εξηγεί πως κατάγεται από την Αλβανία.

Σήμερα 26 Νοεμβρίου, ο Χρήστος Σαντικάι είπε: «Δεν το άκουσα live κατ’ αρχάς. Μου το είπαν μετά… Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κα Μάρα προφανώς. Έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό κλίμα να αγαπώ τους ανθρώπους και αυτά τα σχόλια που άκουγα από μικρός, είναι σαν να υπάρχει ένα οικογενειακό φίλτρο που είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από την άλλη… Δεν φυτεύεται μέσα μου αυτό ώστε να δημιουργηθεί αντιπαλότητα με κάποιον. Είναι σαν να μην το άκουσα… Η Λάουρα στεναχωρήθηκε… Τη συγχωρώ την κυρία Μάρα»!

Ο δε μάνατζερ του, Ανδρέας Τσαμπούκος ήταν έξαλλος με την Μάρα: «Εν έτη 2021 λέμε τέτοιες εκφράσεις… Να ζητήσει συγγνώμη καλό θα ήταν…»!

«Χείμαρρος» ήταν ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του πρωινού κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη, ενώ είπε ένα μεγάλο μπράβο στον Σαντικάι για το ήθος του και πως το αντιμετώπισε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Μάρα Μεϊμαρίδη: Η δημόσια «συγγνώμη» μετά το σάλο για το σχόλιο που έκανε για τον Χρήστο Σαντικάι

Σοφιανός κατά Σερβετάλη: «Δεν ξέρω αν ο Άρης είναι του μεγέθους του Χορν» - Χαμός στο Πρωινό!

Το πρωινό: Άγριος καβγάς Σκορδά - Χαϊκάλη on air για τη φράση του «Είμαι άντρας παλιάς κοπής»

Ξέσπασε ο Χαϊκάλης: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Τελείωσα! Να πεθάνω, δεν θα τους κάνω την χάρη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved