Super Κατερίνα: Συγκλόνισε η ιστορία κακοποίησης: «Γνωστό κορίτσι στη δουλειά μας, έφαγε πολύ ξύλο»
Media

Super Κατερίνα: Συγκλόνισε η ιστορία κακοποίησης: «Γνωστό κορίτσι στη δουλειά μας, έφαγε πολύ ξύλο»

Super Κατερίνα:  Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου αποκάλυψε μια συγκλονιστική ιστορία κακοποίησης με πρωταγωνίστρια πολύ γνωστή γυναίκα στο χώρο. 

Με αφορμή το φιλμ για τις γυναικοκτονίες, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η δημοσιογράφος περιέγραψε μια πραγματικά ανατριχιαστική ιστορία γυναίκας που κακοποιήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

«Παιδιά θέλω λίγο να σας πω κάτι. Έχω ζήσει μια τέτοια ιστορία με ένα πολύ γνωστό κορίτσι στη δουλειά μας, το οποίο έφαγε πολύ ξύλο, κλείστηκε μέσα στο σπίτι και έστησε μια ολόκληρη πλεκτάνη γιατί ο σύζυγός της, όταν το παιδί τους ήταν τριών μηνών, το έπιασε από το πόδι, το έβγαλε από το μπαλκόνι και της είπε: «Αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω, θα πετάξω το παιδί κάτω...

Εκείνη τη στιγμή νομίζω ότι ξεκλείδωσαν όλα και κατάφερε μετά από τρεις μήνες, μάζευε ευρώ ευρώ γιατί της έπαιρνε όλα τα χρήματα, νοίκιασε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, έβαλε ένα στρώμα μέσα και μια νύχτα άνοιξε την πόρτα, ο συναγερμός χτυπούσε γιατί εκείνος έλειπε κι έτσι σώθηκε», είπε ενώ αποκάλυψε πως πλέον είναι πολύ ευτυχισμένη.

Δες το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Κατέρρευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Η ανάρτηση που τον συγκλόνισε

Λύγισε η Καινούργιου! Το ανατριχιαστικό φιλμ για τις γυναικοκτονίες με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved