Σασμός spoiler: Ήρθε η ώρα για ξεκαθαρίσματα που θα σκάσουν σαν βόμβα
Media

Σασμός spoiler: Ήρθε η ώρα για ξεκαθαρίσματα που θα σκάσουν σαν βόμβα

Σασμός spoiler: Ο Κώστας χάνει τον εαυτό του εντελώς με την αποκάλυψη ότι η γυναίκα του, η Άσπα, είχε δεσμό με τον Στεφανή.

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς που τον υποδύεται μίλησε για τον ήρωα του και όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

- Ποια στοιχεία συνθέτουν την προσωπικότητα του Κώστα;

«Ο Κώστας είναι ένα καθαρό αρσενικό. Ένας αληθινός, λαϊκός άνθρωπος. Δυστυχώς όμως, ο αντρικός του εγωισμός έχει πληγωθεί πολύ. Η οικονομική κρίση τον έχει αλλάξει, έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τη ζωή και μέσα στην απόγνωσή του κάνει πάντα τις λάθος κινήσεις. Δεν είναι κακός, είναι ένας άνθρωπος που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Είναι παρορμητικός, ζηλεύει πολύ κι αυτό οφείλεται στην ανασφάλειά του. Αλλά αγαπάει ειλικρινά και με πάθος. Δεν μιλάει πολύ και είναι μάλλον κρυψίνους, αλλά διακρίνω και μια αφέλεια στη συμπεριφορά του, γιατί συνήθως πρώτα ενεργεί και μετά αναλογίζεται τις συνέπειες των πράξεών του. Είναι, τέλος, ένας άνθρωπος που μπαίνει στον κίνδυνο χωρίς να ξέρει να τον διαχειριστεί, που ξεπερνάει τα όριά του, χωρίς να μπορεί να ελέγξει το φόβο του. Πιστεύω πως κατά βάθος είναι μια καλή ψυχή, ένας αληθινός Κρητικός, που θα ήθελε να έχει μια όμορφη ζωή με τη γυναίκα του και τους συντοπίτες του. Η αποτυχία του τον έχει κάνει να φαίνεται δύστροπος και σκοτεινός, χωρίς να είναι αυτός ο στόχος του. Ο Κώστας είναι συνεχώς σε άμυνα, λογοδοτεί μέσα του».

- Θα δούμε και τη θετική του πλευρά;

«Θα τη δούμε, όταν δυστυχώς θα έχει ξεπεράσει τα όρια και θα χρειαστεί να παλέψει πολύ για να πάρει τη συγγνώμη που ζητάει. Όταν όμως ένας άνθρωπος μπορεί και ζητάει ειλικρινά συγγνώμη και δέχεται να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του, δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και ίσως δικαιώνεται κάπως στα μάτια μας».

- Μεγάλο το πλήγμα όταν μαθαίνει τη σχέση της γυναίκας του με τον Στεφανή;

«Γκρεμίζεται όλος ο κόσμος του, είναι κάτι που δεν περίμενε να συμβεί. Είναι ένας πολύ συναισθηματικός χαρακτήρας και οι αντιδράσεις του πολλές φορές ξεπερνούν τα όρια, γίνονται ακραίες».

- Τυφλωμένος από τη ζήλια, κακοποιεί την Άσπα;

«Η φθορά που υπάρχει μέσα στη σχέση εδώ και πολύ καιρό ήρθε η ώρα να εκτονωθεί. Οι αποκαλύψεις είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για να γίνουν ξεκαθαρίσματα και θα δούμε αν θα μπορέσει αυτή η σχέση να προχωρήσει ή θα διαλυθεί».

- Η σχέση του με την Άσπα θα αντέξει ή μετά από αυτό το γεγονός θα υπάρξει οριστική ρήξη;

«Θα υπάρξει μεγάλη αγωνία για να δούμε τι θα γίνει, αν θα μπορέσουν να είναι μαζί αυτοί οι δύο άνθρωποι ή αν όλα αυτά που έγιναν, οδήγησαν σε ένα τέλος που ήταν προκαθορισμένο».

- Από τη στιγμή που αποκαλύπτεται η σχέση της Άσπας με τον Στεφάνή, στο χωριό Θα έχουμε εξελίξεις;

«Στο χωριό η είδηση αυτής της παράνομης σχέσης πέφτει σαν βόμβα! Σίγουρα, όλοι με τον τρόπο τους θα επηρεαστούν από αυτό το γεγονός. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε μια μικρή κλειστή κοινωνία ανθρώπων με παλιές αυστηρές αρχές, που δεν αφήνουν κανένα γεγονός ασχολίαστο και που οτιδήποτε συμβαίνει δίπλα τους επηρεάζει άμεσα τη ζωή τους».

- Ο αδίστακτος Διονύσης δεν θα αφήσει τον Κώστα σε ησυχία;

«Δεν το γνωρίζω, ξέρω όμως ότι αυτούς τους δύο τους ενώνει ένα πολύ ένοχο μυστικό. Eίναι μπλεγμένοι σ’ ένα παράνομο κι επικίνδυνο παιχνίδι. Συνεπώς δεν είναι εύκολο να απαλλαγεί ο ένας απ’ τον άλλον. Ο Κώστας έχει μεγάλη ανάγκη από χρήματα κι αυτό τον κάνει να εξαρτάται από τον Διονύση, ο οποίος, με τη σειρά του, είναι ένας απόλυτα χειριστικός άνθρωπος και αδίστακτος».

- Συνεχίζει την αρχαιοκαπηλία ή Θα υπάρξει... φρενάρισμα;

«Είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος. Από την άλλη, το δέλεαρ των χρημάτων είναι τεράστιο. Προσπαθεί να βγει από την αρχαιοκαπηλία, αλλά έχει και πισωγυρίσματα, όταν η φτώχεια τον φέρνει σε αδιέξοδο. Όταν μπλέκεις με κάτι τόσο επικίνδυνο, δύσκολα βγαίνεις απ’ αυτοί και ποτέ χωρίς κόστος», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Οι πικρές ιστορίες των πρωταγωνιστών

Σασμός: Ηθοποιός ανακοίνωσε στο Facebook ότι έγινε πρώτη φορά πατέρας!

Σασμός: Η Καλλιόπη στα πρόθυρα της κατάρρευσης…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved