Άγριες μέλισσες: Ο Τόλιας βάλλεται από πολλές πλευρές. Δεν μπορεί να κρατήσει ισορροπίες
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Τόλιας βάλλεται από πολλές πλευρές. Δεν μπορεί να κρατήσει ισορροπίες

Ο Χρήστος Πλαΐνης ανήκει στους καλλιτέχνες που διατηρούν άσβεστη τη φλόγα της δημιουργίας, φέροντας εις πέρας στο μέγιστο όποιο ρόλο καλείται να ενσαρκώσει.

Και τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες», και όπως αποκάλυψε, η μοίρα επιφυλάσσει στον ήρωά του Περικλή Τόλλια απανωτά χτυπήματα.

Τη φετινή σεζόν λοιπόν το κλίμα είναι βαρύ στο Διαφάνι. Πού είναι τα γλέντια στο καφενείο;

«Πάνε εκείνα τα χρόνια και λογικό είναι. Υπάρχουν κάποιες στιγμές χαράς αλλά το κλίμα είναι όντως πολύ βαρύ και πως να μην είναι με τα όσα συμβαίνουν».

Δύσκολη η θέση της τοπικής εξουσίας και του Τόλλια. Δεν είναι εύκολο να κρατήσει τις ισορροπίες. Πολλές φορές σβήνει τη σπίθα πριν γίνει φωτιά.

«Ο κοινοτάρχης έχει αναλάβει τον ρόλο του πυροσβέστη στα μέχρι τώρα επεισόδια. Ομως αργότερα θα μπει πιο δυναμικά στην Αντίσταση και στην αντιπαράθεση με το καθεστώς. Θα υπάρξουν προβλήματα με την οικογένειά του και με την ιδιότητά του ως παράγοντας του τόπου».

Θα αλλάξει στάση λόγω του γιου του που είναι προσκείμενος στο καθεστώς

«Αυτή θα είναι η αφορμή που θα τον πυροδοτήσει αλλά ο Τόλιας βάλλεται από πολλές πλευρές. Ο Ακύλας θα τον παγιδέψει με κάποια έργα που είναι να γίνουν στο Διαφάνι και έχει να αντιμετωπίσει πολλά μέτωπα που ανοίγουν».

Αναγκάζεται λοιπόν να ζητήσει από τον Ακύλα να τα σταματήσουν. Χρεοκοπεί η κοινότητα;

«Δεν χρεοκοπεί, απλά τον έχει πείσει ο Ακύλας ότι είναι μεγάλη ανάγκη να γίνουν τα έργα στο χωριό, τα οποία επί της ουσίας δεν είναι άμεσης προτεραιότητας και κάνουν αίτηση για κονδύλι στο υπουργείο. Τα χρήματα όμως που λαμβάνουν είναι πολύ λιγότερο από αυτά που φτάνε. Ξαφνικά γίνεται ένα οικονομικό άνοιγμα και εκεί υπάρχει ένα κενό και του ζητεί να βρουν λύση».

Και με τον γιο του τον Θανασάκη τι γίνεται; Ζητάει μια χάρη από τον Μελέτη. Ποια είναι αυτή;

«Θέλει να συμμετέχει στους Άβαντες και επιθυμεί να τον φέρει σε επαφή με τον Ακύλα και με ανθρώπους που έχουν επιρροή και είναι θετικά προσκείμενοι στο καθεστώς της δικτατορίας. Ο Θανασάκης όμως δεν το αντιλαμβάνεται ως δικτατορία αλλά ως ένα κίνημα που θα φέρει την Ελλάδα σε μια καλύτερη θέση όπως της αξίζει. Ολα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο. Ο Τόλλιας, από την άλλη, αρχίζει να έχει πιο σκληρή στάση απέναντι στη νέα τάξη πραγμάτων γιατί οι καταστάσεις ξεφεύγουν και βλέπει το πραγματικό πρόσωπο του καθεστώτος στην πράξη και όχι στη θεωρία».

Η Σοφούλα πάλι, χωρίς φόβο και πάθος, εκφράζει ανοιχτά την αντίθεσή της για τη στάση του αδελφού της.

«Η Σοφούλα ήταν από την αρχή ένα ανήσυχο και φιλελεύθερο πνεύμα και με όσα πίστευε και σε αυτά που ήθελε να κάνει. Οταν είχε κάτι στο μυαλό της το έπραττε χωρίς να σκέφτεται το αποτέλεσμα. Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζει και στον τρίτο κύκλο».

Ευτυχώς που η Παγώνα είναι κερί αναμμένο και στέκεται πάντα δίπλα στον άντρα της.

«Υπάρχει μεταξύ τους σύμπνοια απόψεων και κοινή δράση. Είναι ένα ζευγάρι που πορεύεται μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα».

Η σειρά έχει καταφέρει να αναπτύξει ολοκληρωμένους χαρακτήρες οι οποίοι πλέον είναι αυτόνομοι και το κοινό που τους παρακολουθεί ταυτίζεται μαζί τους.

«Οι ήρωες έχουν παρελθόν, παρόν και μέλλον. Εχουν τη δική τους πορεία ζωής, που όμως ενώνεται με των υπολοίπων και ο κόσμος ταυτίζεται πότε με την ιστορία του ενός και πότε με του άλλου κι αυτή είναι η επιτυχία της σειράς. Ολο αυτό έχει να κάνει με μια πολύ έξυπνη κίνηση των σεναριογράφων μας που δίνουν χώρο στους ηθοποιούς, ενδιαφέρονται για τις προτάσεις τους και υπάρχει ένα δημιουργικό δούναι και λαβείν το οποίο εξελίσσει τους ρόλους, προσδίδοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη την αίσθηση της δημιουργίας. Είμαστε ιδιαίτερη ευτυχείς γι’ αυτή τη συγκυρία», είπε στο TV24.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Ο Χειλάκης στο πρώτο γύρισμα είχε τόσο τρακ που δεν μπορούσε να μάθει τα λόγια του

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δεν αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε

Άγριες Μέλισσες: Η σύλληψη της Δρόσως προκαλεί σε όλους αναστάτωση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved