Σασμός: Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες εμπόδιο στη σχέση Αστέρη και Αργυρώς
Media

Σασμός: Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες εμπόδιο στη σχέση Αστέρη και Αργυρώς

Σασμός spoiler: Πολλά τα εμπόδια στη σχέση Αστέρη και Αργυρώς.

Η επόμενη που μαθαίνει για τη σχέση τους είναι η Καλλιόπη και ουδείς γνωρίζει πώς θα αντιδράσει στο άκουσμα της είδησης ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος με την κόρη του Μάρκου Βρουλάκη.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως η Αργυρώ και ο Αστέρης θα αντιμετωπίσουν μεγάλα εμπόδια και από τις δυο οικογένειες.

Δες τι αποκάλυψε στο βίντεο

Στο νέο επεισόδιο η Καλλιόπη αφηγείται την δραματική ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και τους γιους της… Ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει την σχέση της αδερφής του με έναν Σταματάκη.

Ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του και αποφασίζει να διακόψει, αλλά ο Διονύσης θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψη της για την αρχαιοκαπηλία. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες.

Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη και συναντιέται με τον Αστέρη, αλλά στο ίδιο μέρος έχουν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με τη Βασιλική. Θα μάθει ο Μαθιός για τον έρωτα του αδερφού του με την Αργυρώ; Και πώς θα αντιδράσει;

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Οι πικρές ιστορίες των πρωταγωνιστών

Σασμός: Ο «άξεστος» Στεφανής επέστρεψε σε flashback και οι τηλεθεατές αποθέωσαν τον Μαθιό

Σασμός: Η Καλλιόπη πιστεύει στα φαντάσματα και η σκηνή με τον παπά στο νεκροταφείο έγινε viral

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved