Άγριες μέλισσες: Δίκη - κόλαφος για τον Λάμπρο
Media

Άγριες μέλισσες: Δίκη - κόλαφος για τον Λάμπρο

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες μέλισσες.

Ο Λάμπρος βρίσκεται ενώπιον του Στρατοδικείου, με τους πρώτους μάρτυρες να τον κατονομάζουν ως υπαρχηγό της ΕΑΚ και να τον στέλνουν στο απόσπασμα. Η Ελένη, απελπισμένη, ανεβαίνει στο εδώλιο, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια και συλλαμβάνεται, γεγονός που τη φέρνει ένα βήμα πριν από την εξορία.

Η ημέρα που ο Λάμπρος θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, φορτωμένος με ένα σωρό ψευδείς κατηγορίες, έχει φτάσει. Ο ίδιος νιώθει σαν το λιοντάρι στο κλουβί από τη μία είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί τον εαυτό του μέχρι τέλους, από την άλλη ξέρει πως οι ελπίδες να γλιτώσει την καταδίκη είναι ελάχιστες. Το καθεστώς τον έχει ήδη τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί και κανείς δεν μπορεί πλέον να τον βοηθήσει. Ούτε καν ο Ζάχος, ο οποίος έχει βάλει σκοπό του να ανακαλύψει το λόγο που δόθηκε η εντολή δολοφονίας του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Γι’ αυτόν το λόγο συναντιέται με έναν ισχυρό άντρα του καθεστώτος, ο οποίος μπορεί να του αποκαλύψει την αλήθεια, και υπόσχεται στην Ελένη ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει μέχρι να φτάσει στο τέλος.

Εκείνη έχει εναποθέσει επάνω του όλες τις ελπίδες της για να σωθεί ο Λάμπρος και η Μάρω αντιλαμβάνεται πως ο γιος της συνεχίζει να έχει αισθήματα για τον παλιό του έρωτα, γι’ αυτό και τη βοηθάει. Όμως τα πράγματα στο Στρατοδικείο εξελίσσονται εφιαλτικά από την πρώτη κιόλας ημέρα... Τα μέλη της ΕΑΚ Ασβεστάς και Τουβάκης καλούνται σε κατάθεση και παρουσιάζουν τον Λάμπρο ως υπαρχηγό της οργάνωσης! Όταν έρχεται η ώρα να καταθέσουν ο Προύσαλης, ο Τόλλιας και ο Προκοπής, η ατμόσφαιρα είναι ήδη πολύ τεταμένη. Ο Προκοπής, ειδικά, είναι έτοιμος να ανέβει στο εδώλιο και να πει τα πάντα για τη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του, όμως κάτι τέτοιο, χωρίς αποδείξεις, θα είχε ολέθριες συνέπειες... Οι υπόλοιποι προσπαθούν να τον συνετίσουν, όμως τους προλαβαίνει η Ελένη. Απελπισμένη και αποφασισμένη να τα παίξει πια όλα για όλα, δίνει μια συγκλονιστική κατάθεση, στην οποία αποκαλύπτει τα πάντα για τους αληθινούς λόγους για τους οποίους ο Λάμπρος έχει μπει στο στόχαστρο του καθεστώτος. Στην αίθουσα επικρατεί χαλασμός και διατάσσεται αμέσως η σύλληψή της.

Ο Σαράφης, προσπαθώντας να βρει μια λύση για να τη γλιτώσει, της ζητά να επικαλεστεί ψυχική φόρτιση, όμως εκείνη δεν είναι διατεθειμένη να πάρει ούτε λέξη πίσω. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι θα έχει την τύχη του Λάμπρου, καταλήγοντας σε κάποιο ξερονήσι, ο Πέτρος βάζει μπροστά το σχέδιο για την αθώωσή του, ένα σχέδιο που θα φέρει τον Ακύλα στα όριά του... Ο Ακύλας έχει πάθει εμμονή με τον εραστή της Ζωής και πασχίζει να ανακαλύψει την ταυτότητά του. Όμως στην προσπάθειά του αυτή, θα έρθει αντιμέτωπος με μια άλλη αλήθεια, για την οποία κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να τον προετοιμάσει.

Ο γιος του, ο Λευτέρης, είναι ομοφυλόφιλος και αυτό είναι αδύνατο να το χωρέσει ο νους του. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, πλημμυρίζει με οργή για τον πρωτότοκο που συνεχίζει να τον ντροπιάζει και ψάχνει έναν τρόπο για να λύσει και αυτό το πρόβλημα...

Συνειδητοποιώντας πως θα πρέπει σιγά σιγά να αποσυρθεί από τους Άβαντες για να επικεντρωθεί στις εργολαβίες του, δίνει την αρχηγία της οργάνωσης στον Μελέτη, την ώρα που ο Τόλλιας, έξαλλος μαζί του, πηγαίνει να παραπονεθεί στο νομάρχη για τα έργα που έχει αναλάβει και τα οποία έχουν οδηγήσει το χωριό στη χρεοκοπία. Όμως, ο Καλογεράς είναι άνθρωπος του Ακύλα και σπεύδει αμέσως να του πει τα καθέκαστα. Ο Τόλλιας έχει αρχίσει να γίνεται πρόβλημα για τα σχέδια του Μεγαρίτη και καλείται να δει πώς θα τον αντιμετωπίσει.

Ταυτόχρονα, όμως, πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του και για το γιο του, πριν η αλήθεια για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις γίνει βούκινο στο χωριό. Όμως, αυτό που θα αποφασίσει θα είναι καταστροφικό για τον Λεύτερη, ο οποίος θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να αντιτεθεί στον πατέρα του, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Τότε, ανήμπορος να δεχθεί τη μοίρα που ο Ακύλας τού επιφυλάσσει, θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πηγή: 7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Ο Χειλάκης στο πρώτο γύρισμα είχε τόσο τρακ που δεν μπορούσε να μάθει τα λόγια του

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας δεν αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε

Άγριες Μέλισσες: Η σύλληψη της Δρόσως προκαλεί σε όλους αναστάτωση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved