The Bachelor: Η εικονική πτήση, οι φωνές και οι καβγάδες στην Τελετή των Ρόδων και η πικρή αποχώρηση
Media

The Bachelor: Η εικονική πτήση, οι φωνές και οι καβγάδες στην Τελετή των Ρόδων και η πικρή αποχώρηση

The Bachelor: Άλλο ένα απολαυστικό επεισόδιο στη βίλα όπου ζουν  τα κορίτσια που διεκδικούν τον Αλέξη Παππά είδαμε χθες το βράδυ  και η αλήθεια είναι ότι συνέβησαν πολλά και... πικάντικα!

Τα λες και απολαυστικά τα όσα συνέβησαν εν ώρα εικονικής πτήσης ανάμεσα στη Μαρία και τον Αλέξη Παππά. Ο τελευταίος, μάταια προσπαθούσε να πείσει την όμορφη μελαχρινή να ασχοληθεί λίγο με το πιλοτάρισμα αφού εκείνο που την ενδιέφερε ήταν να ανανεώνει το μακιγιάζ της. Μάλιστα την είδαμε να του λέει να κρατήσει λίγο το τιμόνι για να πουδραριστεί, γεγονός που έκανε τον Αλέξη να χάσει κάθε ελπίδα ότι θα την είχε συγκυβερνήτη στο αεροπλάνο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πάντως, η Μαρία με το νάζι και τα παιχνίδια της κατάφερε να αποσπάσει από τον Αλέξη το κόκκινο τριαντάφυλλο, γεγονός που φυσικά χαροποίησε τη νεαρή κοπέλα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Σε ένα επόμενο ραντεβού, η Φένια πίεσε πολύ τον Αλέξη στον οποίο είπε όλα τα παράπονά της καθώς νιώθει ότι την παραμελεί, δεν της δίνει την ευκαιρία να συναντιούνται σε ατομικό ραντεβού και έτσι δεν προχωράει όπως θα ήθελε η συναισθηματική τους σύνδεση. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Αλέξη ο οποίος εξέφρασε τον προβληματισμό του on camera. Δείτε παρακάτω:

Κάποτε ήρθε και η στιγμή της... Γιώτας να κάνει τα αποκαλυπτήρια του φορέματος που έραβε μόνη της για την τελετή των Ρόδων το οποίο ήταν πράγματι πολύ εντυπωσιακό και άρεσε και στον Αλέξη. Δείτε τη στιγμή που ο Αλέξης αντικρίζει για πρώτη φορά τη Γιώτα να φοράει το φόρεμά της:

Και μπορεί να μιλάμε για Τελετή των Ρόδων όμως βγήκαν και τα... αγκάθια σε αυτήν αφού τα κορίτσια για ακόμα μία φορά τσακώθηκαν άσχημα. Αρκεί να δείτε στη σειρά τα παρακάτω βίντεο:

Κάποτε, μετά από τόσους καβγάδες, κλάματα και εντάσεις, ήρθε και η στιγμή για να αποφασίσει ο Αλέξης, ποιο κορίτσι δεν θα συνεχίσει το ταξίδι της στο παιχνίδι. Και δυστυχώς αυτή η πικρή στιγμή έφτασε και έγραφε το... όνομα της Φένιας η οποία διαπίστωσε πως δεν της βγήκε καθόλου σε καλό η γκρίνια της στον Αλέξη. Δείτε παρακάτω τη στιγμή της αποχώρησης:

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Έμεινε «κάγκελο» ο Αλέξης Παππάς με την Μαρία: «Κράτα το τιμόνι να βάλω λίγη πούδρα»

The Bachelor: Η επιλογή του Αλέξη Παππά για το ατομικό ραντεβού δίχασε το σπίτι (video)

The Bachelor: Η Αθηνά New York «έσφαξε» την Άννα – Την είπε έμμεσα γρουσούζα (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved