Ταξί: Ο Διονύσης Ατζαράκης έκανε πρεμιέρα κι έστειλε τα φιλιά του σε Σταυροπούλου και Τσουβέλα
Media

Ταξί: Ο Διονύσης Ατζαράκης έκανε πρεμιέρα κι έστειλε τα φιλιά του σε Σταυροπούλου και Τσουβέλα

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «ΤΑΞΙ» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το Open και στο τιμόνι του είναι ο Διονύσης Ατζαράκης. Το απόγευμα του Σαββάτου (27-11) το παιχνίδι έκανε πρεμιέρα με τον παρουσιαστή να στέλνει τα φιλιά του στους προκάτοχους του, Βίκυ Σταυροπούλου και Αλέξανδρο Τσουβέλα.

«Γεια σας! Καλώς ήρθατε στο ΤΑΞΙ! Ξέρω τι σκέφτεστε… Ώπα, κάτσε, αυτός δεν είναι ο Αλέξανδρος Τσουβέλας. Πολύ σωστά, είμαι η Βίκυ Σταυροπούλου! Εξαιρετικοί τύποι και οι δύο, τα φιλιά μου», είπε και συνέχισε:

«Παιδιά, το τι χαρά έχω που θα είμαι φέτος σε αυτή την εκπομπή δεν περιγράφεται με λόγια! Ωστόσο θα επιχειρήσω να το περιγράψω… Μεγάλη χαρά έχω! Οκ, ήταν ευκολότερο από ότι νόμιζα»

Δες το απόσπασμα από την πρεμιέρα

Οι ανυποψίαστοι «πελάτες» που θα κάνουν σήμα στο «ΤΑΞΙ» και θα πέσουν πάνω στον Διονύση, όχι μόνο δε θα πληρώσουν για τη διαδρομή τους αλλά θα έχουν και την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά χρήματα από αυτή την κούρσα.

Ο Διονύσης ξεκινάει τις ερωτήσεις και οι παίκτες απαντάνε έχοντας στη διάθεσή τους δύο βοήθειες. Αυτή του τηλεφώνου και την πολύ σημαντική βοήθεια του «σοφού παππού του Διονύση», ο οποίος είναι σχεδόν παντογνώστης σαν τον εγγόνο του.

Όσο απαντάνε σωστά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το «ΤΑΞΙ» προχωράει προς τον προορισμό του και ποσά ανεβαίνουν. Αν όμως κάνουν τρία λάθη, έρχεται η ώρα της αποβίβασης. Ο Διονύσης τραβάει χειρόφρενο και τους αποχαιρετά με βαριά καρδιά.

Αν όμως τα καταφέρουν και φτάσουν στον προορισμό τους, όχι μόνο κερδίζουν το ποσό που έχουν μαζέψει αλλά έχουν και μία μοναδική ευκαιρία για να τα διπλασιάσουν.

Απολαυστικές διαδρομές με πολύ γέλιο, αστεία απρόοπτα και πολλά μετρητά στο «ΤΑΞΙ», με τον Διονύση Ατζαράκη στο OPEN.

Διαβάστε επίσης

Το «ΤΑΞΙ» με τον Διονύση Ατζαράκη πατάει γκάζι…στο OPEN

Διονύσης Ατζαράκης: «Μου αρέσει ο καφές και η Μαίρη Συνατσάκη»

Διονύσης Ατζαράκης: «Η ιδανική γυναίκα πρέπει να έχει χιούμορ και να γελάει με τα αστεία μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved