The Voice: Ο Κρητικός που τραγούδησε Ξυλούρη, έπαιξε λύρα on stage και έκλεψε την καρδιά της Έλενας!
Media

The Voice: Ο Κρητικός που τραγούδησε Ξυλούρη, έπαιξε λύρα on stage και έκλεψε την καρδιά της Έλενας!

Το σημερινό επεισόδιο του The Voice (27-11) είναι και το τελευταίο των knockouts, με τους παίκτες να είναι πανέτοιμοι ανεξαιρέτως για την επόμενη φάση.

Η φετινή σεζόν του μουσικού talent show έχει ξεκινήσει για τα καλά και όσο προχωρούν οι φάσεις του διαγωνισμού, βλέπουμε συγκλονιστικές ερμηνείες, που μας γεμίζουν συναίσθημα, συγκίνηση και σε πολλούς ξυπνούν αναμνήσεις.

Το σημερινό επεισόδιο (27-11) του The Voice ήταν και εκείνο που σήμανε το τέλος της φάσης των knockouts και μας απέδειξε ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά και πλέον οι coaches θα έχουν τον πιο δύσκολο ρόλο. Οι ίδιοι έχουν μείνει με το 1/3 της αρχικής ομάδας, που είχαν δημιουργήσει και ήδη έχουν κρατήσει τους καλύτερους.

Ένας από εκείνους τους τυχερούς, που πέρασαν στην φάση των The Battles είναι και ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος, ο κρητικός που είχε αγαπήσει η Έλενα Παπαρίζου από τις blind auditions. Στο σημερινό επεισόδιο τον είδαμε επί σκηνής να ξεδιπλώνει το μοναδικό του ταλέντο, κρατώντας στα χέρια του την κριτική λύρα, η οποία έδινε το δικό της στίγμα στην ερμηνεία του. Όλα αυτά λοιπόν ήταν αρκετά, για να τον επιλέξει η coach του, Έλενα Παπαρίζου και να τον εμπιστευτεί να συνεχίσουν μαζί στον διαγωνισμό. Ο ίδιος τραγούδησε το Πάνω στ' αργυρό σκαμνί, που είχε ερμηνεύσει ο μοναδικός Νίκος Ξυλούρης.

Δείτε παρακάτω και το σχετικό βίντεο από την ερμηνεία του:

Συνεχίζοντας στο room με την Βάλια Παπαθεοδώρου, η οποία τον συνεχάρη για την ερμηνεία του, εκείνος της αφιέρωσε μια μαντινάδα, μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του, που συνεχίζει στον διαγωνισμό: "Αν οι αγγελοι βρισκονται στον ουρανω απανω, εσυ γιατι να είσαι στη γη ερώτηση σου κάνω."

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Πρώτο steal από τον Πάνο Μουζουράκη, που έκλεψε μέσα από τα χέρια του Ρουβά παίκτριά του!

MadWalk 2021: Η Joanne στο gossip-tv:Η στήριξη των γονιών της,το εντυπωσιακό act και η... Eurovision

The Voice: Ο Μαραβέγιας επέστρεψε στον τόπο του «εγκλήματος» - Το ντουέτο με τον Μουζουράκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved