Ήλιος: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χάρη σοκάρουν τη γιαγιά του και τη Λήδα
Media

Ήλιος: Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χάρη σοκάρουν τη γιαγιά του και τη Λήδα

Τι θα δούμε σήμερα, 29 Νοεμβρίου στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος;

Η Αθηνά εστιάζει στην υπόθεση του τροχαίου, αποφασισμένη να τιμωρήσει τον ένοχο, όμως μια ανατροπή αλλάζει τις ισορροπίες. Η Αλίκη είναι μεν ανακουφισμένη από την αθώωσή της, αλλά αισθάνεται μια αόρατη απειλή.

Παράλληλα, η Νάντια βρίσκει στο πρόσωπο του Δημήτρη έναν σύμμαχο και προστάτη. Ο Δημήτρης απογοητεύεται όταν μαθαίνει τα αποτελέσματα της έρευνας στο νησί, ενώ η Ελπίδα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ο Ιάσονας είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει τη βιολογική του μητέρα, αλλά η απόφασή του αυτή τον βάζει σε νέες περιπέτειες. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Χάρη σοκάρουν τη γιαγιά του και τη Λήδα…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε: Η Αλίκη ανησυχεί ότι η νέα κατάθεση της Ελπίδας μπορεί να οδηγήσει στην καταδίκη της.Ο Δημήτρης πιέζει την Ελπίδα να του πει τι κρύβεται πίσω απ’ την αλλαγή της στάσης της και ποιον καλύπτει. Η Ελπίδα αναγκάζεται να ομολογήσει την πραγματική σχέση της με τον Ιάσωνα, αλλά δεν κατονομάζει τον Στέφανο.

Η Λήδα και ο Νικήτας προσπαθούν να συμπαρασταθούν στον Χάρη, το παιδί που σώθηκε από το τροχαίο, αφού τα νέα για εκείνον είναι πολύ δυσάρεστα. Η Αλίκη καταθέτει στη δίκη της.

Ο Δημήτρης της συμπαραστέκεται, αλλά συνειδητοποιεί ότι οι λόγοι που τους οδήγησαν στο χωρισμό εξακολουθούν να τον επηρεάζουν βαθιά. Η ώρα της απόφασης του δικαστηρίου για την Αλίκη έχει φτάσει...

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Οι καταθέσεις των μαρτύρων προκαλούν εντάσεις και η αγωνία της Αλίκης κορυφώνεται

Ήλιος: Η η μεγάλη μέρα της δίκης φτάνει...

Ήλιος: Η Αθηνά κινδυνεύει από τον Στέφανο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved