Μαρίνα Πατούλη: «Χείμαρρος» κατά της Βανδή – «Θα μπορούσαν να μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία…»
Media

Μαρίνα Πατούλη: «Χείμαρρος» κατά της Βανδή – «Θα μπορούσαν να μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία…»

H Μαρίνα Πατούλη, η οποία αποχώρησε από το J2US, ήταν χείμαρρος στην κάμερα του Πρωινού κατά της Δέσποινας Βανδή για την κριτική που της άσκησε στο show!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, ο παρτενέρ της Μαρίνας Πατούλη στο λαμπερό σόου, Θάνος Πετρέλης, είπε: «Η Μαρίνα μου είπε να βρούμε ένα τραγούδι, που θα είχε μικρό ρόλο και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν θα πάρω θέση σε όσα είπε η επιτροπή. Είπαν ότι το πήρα πάνω μου και δεν ακούστηκε πολύ. Υπήρχαν λάθος σχόλια ότι ήταν ψηλά ο τόνος, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό. Ο τόνος αυτός είναι και δεν τον διαλέγω εγώ αλλά οι μουσικοί» υποστήριξε αρχικά.

Και τόνισε: «Η Μαρίνα πήρε την θέση που ήθελε, γιατί σε αυτό το live δεν υπήρχε αποχώρηση. Δεν με στεναχωρεί τίποτα, απλά όταν κάτι δεν είναι αυτό που πιστεύω, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα ήταν πρωτοστάτης σε αυτήν την επίθεση σε εισαγωγικά. Μου φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση. Εφόσον ήταν και το τελευταίο μου live, θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική. Εγώ αυτό θα έκανα σαν κριτική επιτροπή».

Η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα της εκπομπής το Πρωινό ήταν χείμαρρος κατά της Δέσποινας Βανδή: «Με ενόχλησε προσωπικά κάποιο πρόσωπο… Με ενόχλησε όταν ακούστηκε (μην επικαλείστε το φιλανθρωπικό)… Ένιωσα άβολα… Θα μπορούσαν να μιλήσουν με ευγένεια και με παιδεία, όχι με αυτόν τον τρόπο (που μίλησε η Δέσποινα). Το ύφος και η αντιμετώπιση με ενόχλησε… Δεν έχει ευέλικτα αντανακλαστικά στα θέματα φιλανθρωπίας και κοινωνικής προσφοράς μένουν με κάποια στεγανά στο κομμάτι του επαγγέλματος που είναι καταξιωμένοι…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

J2US: Τα ευτράπελα, το πάρτι, η μεγάλη αλλαγή στο live και όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών (videos)

Βανδή - Μπισμπίκης: Χθες το βράδυ διασκέδασαν στα μπουζούκια! Οι κοινές φωτογραφίες και τα χαμόγελα!

Λαζόπουλος: Το παρασκήνιο της πρώτης δημόσιας εμφάνισης Μπισμπίκη – Βανδή! Γιατί ζητά συγγνώμη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved