Σασμός spoiler: Μεγάλη ανατροπή – Θα πει η Καλλιόπη όλη την αλήθεια; Σε σοκ Μάθιος και Αστέρης
Media

Σασμός spoiler: Μεγάλη ανατροπή – Θα πει η Καλλιόπη όλη την αλήθεια; Σε σοκ Μάθιος και Αστέρης

Σασμός spoiler: Ανατρεπτικό το αποψινό επεισόδιο με την Καλλιόπη να εξομολογείται στους γιους της και μπροστά στον Άγγελο τι συνέβη με την Ανθούλα και ποια σχέση τους συνδέει.

Θα πει όλη την αλήθεια και ποιο είναι το πρόσωπο που γνωρίζει τα πάντα;

Στο απόσπασμα που είδαμε ο παπά – Μιχάλης ρωτάει ευθέως την Καλλιόπη αν είπε όλη την αλήθεια κι εκείνη δίνει για ακόμη μια φορά τη σκληρή της απάντηση.

Ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει την σχέση της αδερφής του με έναν Σταματάκη. Ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του και αποφασίζει να διακόψει, αλλά ο Διονύσης θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα.

Η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψη της για την αρχαιοκαπηλία. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες. Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη και συναντιέται με τον Αστέρη, αλλά στο ίδιο μέρος έχουν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με τη Βασιλική.

Θα μάθει ο Μαθιός για τον έρωτα του αδερφού του με την Αργυρώ; Και πώς θα αντιδράσει;


Μαθιός και Αστέρης έρχονται σε άγρια σύγκρουση για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Ο Μαθιός φεύγει από το σπίτι, ενώ η Καλλιόπη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Παράλληλα, ετοιμάζει μία πρόταση στον Άγγελο, που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Ο Κώστας μαθαίνει για τη σχέση της Άσπας με τον Στεφανή και ξεσπάει πάνω της. Εκείνη, σε άσχημη κατάσταση, θα αναζητήσει βοήθεια από τον Άγγελο.

Ο Μαθιός ζητά από τον Πέτρο να μαζέψει την αδερφή του, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε νέα κόντρα με την Αργυρώ. Ο πόλεμος Σεμίνας – Διονύση συνεχίζεται αμείωτος, την ώρα που η Αργυρώ φαίνεται να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση της με τον Αστέρη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved