To αύριο μας ανήκει: Αμέλια Σκλαβούνου: «Η Νικολέτα ψάχνει την αλήθεια και γίνεται επιθετική»
Media

To αύριο μας ανήκει: Αμέλια Σκλαβούνου: «Η Νικολέτα ψάχνει την αλήθεια και γίνεται επιθετική»

Η Αμέλια Σκλαβούνου υποδύεται την Νικολέτα στην καθημερινή σειρά του MEGA, Το αύριο μας ανήκει

Στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο, μίλησε για όλα αυτά που οδηγούν την ηρωίδα της στη σύγκρουση με τους δικούς της...

Πως σου έγινε η πρόταση για να συμμετέχεις στη σειρά;
Αρχικά, με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή για έναν άλλο ρόλο. Όταν με κάλεσαν για να μου πουν ότι έκλεισα, δεν πίστευα στα αφτιά μου! Τελικά, με είχαν επιλέξει για το ρόλο της Νικολέτας, κόρης της Ελισάβετ Μουτάφη και του Αλέξανδρου Σταύρου και εγγονής της Κοραλίας Καράντη. Είμαι πλέον μαζί με όλους αυτούς τους σημαντικούς ηθοποιούς, που τους έβλεπα μικρή στην τηλεόραση! Είναι μια μεγάλη ευλογία, ένα μεγάλο δώρο και ένα μεγάλο σχολείο. Αφού όταν έπαιζα σκηνή με την Κοραλία Καράντη, έλεγα «ας με τσιμπήσει κάποιος να δω αν βλέπω όνειρο, αν κοιμάμαι»!

Ποια είναι τελικά η ηρωίδα σου; Γιατί ξαφνικά επαναστατεί;
Η Νικολέτα είναι μια κοπέλα 16 ετών, την οποία αγάπησα από το πρώτο σενάριο που πήρα στα χέρια μου. Είναι ένα ευαίσθητο, γλυκό κορίτσι που έχει αγάπη για τη μάθηση και σε αυτό ταιριάζαμε απόλυτα. Αυτή θέλει να γίνει γιατρός, όπως η γιαγιά της, η Αλεξάνδρα, την οποία και θαυμάζει και την έχει ως πρότυπο. Ο χωρισμός των γονιών της την πόνεσε, αν και η μαμά της με τον μπαμπά της μένουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη, κάτι που την ανακουφίζει. Βέβαια, όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της έχει νέο αγαπημένο, τον Ορέστη, δεν της αρέσει και πολύ η ιδέα. Αλλά, όταν τη βλέπει ευτυχισμένη μαζί του, με ωριμότητα της λέει «αφού αυτός σε κάνει χαρούμενη, μητέρα, εγώ θα τον συμπαθήσω». Η Νικολέτα έχει ζήσει τη σύλληψη του αδελφού της, Λεωνίδα, έχει κληθεί να διαχειριστεί ένα διαζύγιο, την απώλεια του νέου αγαπημένου της μητέρας της, αφού τον πυροβόλησαν, και, παράλληλα, να δημιουργήσει μια σχέση με μια θεία που αγνοούσε.

Ποια είναι όμως η ιστορία που την κάνει να σπάσει και να αδειάσει ψυχικά;
Ο προσωπικός της Γολγοθάς. Το αποκορύφωμα είναι όταν μαθαίνει ότι η αδυναμία που είχε, η κούραση, η ζαλάδα, ο πυρετός, η λιποθυμία, όλα αυτά οφείλονταν στο νεφρό της. Όταν την ενημερώνουν ότι, για να ζήσει, πρέπει να κάνει μεταμόσχευση, σπάει ψυχολογικά. Ήδη έχουμε δει ότι έχει πάει και έχει έρθει δυο φορές στον άλλο κόσμο! Το τελευταίο διάστημα, η ηρωίδα μου είναι μεταξύ ζωής και θανάτου. Η Νικολέτα δεν θέλει να επιβαρύνει τους άλλους γύρω της. Όταν η μάνα της έκλαιγε για τη σύλληψη του αδελφού της, αλλά και όταν οι γονείς της της ανακοίνωσαν το χωρισμό τους, εκείνη φρόντισε να περνά απαρατήρητη στο σπίτι για να διαχειριστούν όλοι τα καίρια
προβλήματά τους. Ο Λεωνίδας, ο αδελφός της, είναι αντιδραστικός σε όλα.
Η Νικολέτα, αντίθετα, δεν θέλει να προκαλεί θλίψη σε κανέναν, τους αγαπά
όλους, είναι καλόκαρδη. Ίσα ίσα, πονάει όταν βλέπει τη μάνα της να πενθεί για τον αγαπημένο της, τον Ορέστη. Η Νικολέτα έχει ενσυναίσθηση και συμπάσχει.

Γιατί αλλάζει μετά τη μεταμόσχευση;
Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως θα ζήσει με το νεφρό κάποιου άλλου.
Και γιατί αυτός που έφυγε να της δώσει το νεφρό του; Η Νικολέτα θα ξεκινήσει μια προσπάθεια να μάθει ποιος είναι ο δότης και οι συγγενείς του, ενώ αυτό δεν επιτρέπεται, είναι ιατρικό απόρρητο. Όμως, δεν είναι χαζή. Κάποιος της χάρισε τη ζωή ενώ ήταν μελλοθάνατη. Η περιπέτεια αυτή την αλλάζει άρδην. Έρχεται αντιμέτωπη με το θάνατο, με το θέμα της ύπαρξης και ένα δίλημμα ηθικό σχετικά με το δότη. Τα εξετάζει πιο βαθιά τα πράγματα, πιο φιλοσοφικά, της φαίνεται παράλογο να ζει με το νεφρό ενός άλλου ανθρώπου, που οι δικοί του έκριναν ότι αφού θα πεθάνει, πριν φύγει από τη ζωή, θα σώσει άλλες ζωές. Όλα έγιναν νόμιμα στη μεταμόσχευση, αλλά εκείνη ψάχνει τις απαντήσεις της και, όσο ψάχνει, θα γίνεται επιθετική με την οικογένειά της. Η Νικολέτα ερευνά το θέμα της ζωής και του θανάτου. Δεν ξέρω αν θα βρει την οικογένεια του δότη και έχω μεγάλη αγωνία για την εξέλιξη του ρόλου. Περιμένω πώς και πώς να μάθω τη συνέχεια, όχι μόνο για το δικό μου ρόλο, αλλά και για όλους τους άλλους. Είμαστε μία ομάδα, μία οικογένεια, και φυσικά θέλω να βλέπω τι συμβαίνει και στους άλλους, για να έχω γενικότερη αντίληψη και άποψη.

Πηγή:7 ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Το αύριο μας ανήκει: Η Στέλλα ανακαλύπτει ότι έχασε το όπλο της

Το αύριο μας ανήκει: Ο Πασχάλης ξεφεύγει και ψάχνει απεγνωσμένα μέρος να κρυφτεί

Το αύριο μας ανήκει: Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved