Σε ξένα χέρια: Η Πελαγία εμφανίζεται στο σπίτι του Φεγκούδη αποφασισμένη για εκδίκηση
Media

Σε ξένα χέρια: Η Πελαγία εμφανίζεται στο σπίτι του Φεγκούδη αποφασισμένη για εκδίκηση

Σε ξένα χέρια: Ο Πάρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, χωρίς να ξέρει πως βρίσκεται μπλεγμένος στα σχέδια δύο γυναικών αποφασισμένων να φτάσουν στα άκρα. 

Οι κρυφές συναντήσεις με ιστορίες από το παρελθόν έχουν την τιμητική τους και όσο ο Φεγκούδης προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συνέβη με τη Σούλα στη Μαλεσίνα, ο Χρύσανθος αναγκάζεται να θυμηθεί την παλιά του ζωή και να συναντήσει τη Διώνη.

Η Πελαγία εμφανίζεται στο σπίτι του Φεγκούδη αποφασισμένη για εκδίκηση, όσο ο Πάρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, χωρίς να ξέρει πως βρίσκεται μπλεγμένος στα σχέδια δύο γυναικών αποφασισμένων να φτάσουν στα άκρα.

Και όλα αυτά όσο ο Μάνος προσπαθεί να κάνει, έστω, υποφερτή τη διαμονή του στο σπίτι του Πιπερόπουλου, οι δολοπλοκίες του οποίου θα δώσουν μεγάλη χαρά στη Μαριτίνα.

Ο Λουδοβίκος αποφασίζει να αναλάβει δράση στη διεκδίκηση της Σούλας, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Διώνη καχύποπτη σχετικά με την εμφάνιση της Σούλας στο σπίτι, ρωτά την Τόνια και τον Φεγκούδη περισσότερες πληροφορίες. Ο Νικόλας, κατόπιν συνεννόησης με τον Μάνο, διαβεβαιώνει τον Φεγκούδη ότι είπε ψέματα στον Πιπερόπουλο για το μωρό.

Η Τόνια εκφράζει τις αμφιβολίες που έχει σε σχέση με το αν η Τζέιν είναι πραγματική μητέρα του Μπάμπη και ο Μάνος σπεύδει να την «καθησυχάσει», δείχνοντάς της ένα πλαστό πιστοποιητικό γέννησης του μωρού.

Ο Παντελής ξηλώνει τις κάμερες εκτός από αυτήν της κρεβατοκάμαρας, ώστε να εμποδίσουν το ζευγάρι να έρθει σε επαφή. Ο Χρύσανθος, απελπισμένος, φοβάται ότι θα τον βάλουν στη φυλακή κι η Μάρω προσπαθεί να βρει λύσεις. Του προτείνει να προσεγγίσει τη Διώνη, με σκοπό να πάρει πίσω το κολιέ.

Ο Χρύσανθος, παρά τη θέλησή του, δέχεται και κανονίζει να συναντηθεί μαζί της στο ξενοδοχείο Μπαρμπαρόσα. Σε εκείνο το ξενοδοχείο, δηλαδή, που θα συναντηθεί και ο Φεγκούδης με τη Σούλα το ίδιο βράδυ.

Διαβάστε επίσης:

Βλαβιανού: Σκηνοθέτης μου έκανε bullying για παραπάνω από 15 χρόνια..

Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη: Η «μάχη» με τη σπάνια ασθένεια: «Τρομάζω και στεναχωριέμαι»

Ιωάννα Μαλέσκου: Η on air ανακοίνωση - Η μεγάλη αλλαγή στην εκπομπή, love it!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved