Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος προδίδει άθελά του τα πραγματικά συναισθήματά του για τη Μαριτίνα
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος προδίδει άθελά του τα πραγματικά συναισθήματά του για τη Μαριτίνα

Σε ξένα χέρια: Η Πελαγία αποφασίζει να απομακρύνει τον Πάρη από την Τραβιάτα. 

Οι συναντήσεις στο ξενοδοχείο παίρνουν αναπάντεχη τροπή, με τον Φεγκούδη να στριμώχνει τη Σούλα σε σχέση με το παρελθόν της και τη Μαλεσίνα και τη Διώνη να απογοητεύεται όταν συνειδητοποιεί τον πραγματικό λόγο που θέλησε να τη συναντήσει ο Χρύσανθος -που δεν είναι άλλος από το κλεμμένο περιδέραιο.

Ο Μάνος προδίδει άθελά του τα πραγματικά συναισθήματά του για τη Μαριτίνα στον Πιπερόπουλο και η Πελαγία αποφασίζει να απομακρύνει τον Πάρη από την Τραβιάτα. Θα αποκαλύψει η Σούλα την αλήθεια στον Φεγκούδη;

Τι θα συμβεί όταν ο Λουδοβίκος αποφασίσει να την παρακολουθήσει στο κρυφό ραντεβού της;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Οι κρυφές συναντήσεις με ιστορίες από το παρελθόν έχουν την τιμητική τους και όσο ο Φεγκούδης προσπαθεί να μάθει τι πραγματικά συνέβη με τη Σούλα στη Μαλεσίνα, ο Χρύσανθος αναγκάζεται να θυμηθεί την παλιά του ζωή και να συναντήσει τη Διώνη.

Η Πελαγία εμφανίζεται στο σπίτι του Φεγκούδη αποφασισμένη για εκδίκηση, όσο ο Πάρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, χωρίς να ξέρει πως βρίσκεται μπλεγμένος στα σχέδια δύο γυναικών αποφασισμένων να φτάσουν στα άκρα.

Και όλα αυτά όσο ο Μάνος προσπαθεί να κάνει, έστω, υποφερτή τη διαμονή του στο σπίτι του Πιπερόπουλου, οι δολοπλοκίες του οποίου θα δώσουν μεγάλη χαρά στη Μαριτίνα.

Ο Λουδοβίκος αποφασίζει να αναλάβει δράση στη διεκδίκηση της Σούλας, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved