Shopping star: Η κομμώτρια- ηρωίδα και το πρωινό παλτό που έκαναν το Twitter να... αφηνιάσει!
Media

Shopping star: Η κομμώτρια- ηρωίδα και το πρωινό παλτό που έκαναν το Twitter να... αφηνιάσει!

Στο σημερινό επεισόδιο του Shopping Star είδαμε πραγματικά τα πάντα, με τις παίκτριες να κατακεραυνώνουν την διαγωνιζόμενη και τα σχόλια στο Twitter να παίρνουν φωτιά.

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μόδας, που πλέον, μετά από τόσα χρόνια έχει γίνει συνήθεια και κάθε απόγευμα οι τηλεθεατές την παρακολουθούν, προκειμένου να πάρουν νέες ιδέες και να βελτιώσουν, με αυτόν τον τρόπο το στυλ τους.

Κάθε εβδομάδα, πέντε παίκτριες ρίχνονται στη μάχη για την ανάδειξη της νικήτριας της Παρασκευής, η οποία προκύπτει από το σύνολο της βαθμολογίας των υπόλοιπων διαγωνιζόμενων, αλλά και της fashion expert Βίκυς Καγιά. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να υπηρετήσουν ένα συγκεκριμένο θέμα και να κινηθούν σε αυτό, σε ότι αφορά τα ρούχα, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ, τα μαλλιά και το μακιγιάζ.

Το θέμα αυτής της εβδομάδας ήταν "Ελκυστική με σατέν το βράδυ" και η πρώτη διαγωνιζόμενη της εβδομάδας πραγματικά τα έδωσε όλα και τελικά κατάφερε να προλάβει και τα πάντα. Το παράδοξο ήταν ότι μπόρεσε και πήρε κομμωτήριο, παρ' όλο που στη διάθεσή της είχε μόνο 7 λεπτά και 11 ευρώ, που της είχαν απομείνει από τα υπόλοιπα ψώνια της. Η Άνια, η σημερινή διαγωνιζόμενη, επέλεξε ένα μπλε σκούρο σατέν φόρεμα με μαύρα πέδιλα, σεταρισμένο με ένα καρό παλτό με έντονα μανίκια, το οποίο ήταν σε γήινους τόνους του φθινοπώρου. Στα μαλλιά της επέλεξε να κάνει μια πολύ ελαφριά μπούκλα, ενώ στο μακιγιάζ φυσικούς τόνους στα μάτια και έντονο μπορντώ κραγιόν.

Το Twitter πήρε φωτιά, αρχικά με το κομμωτήριο και τον χρόνο που είχε αφήσει η διαγωνιζόμενη, για να την αναλάβουν. Πολλά ήταν τα σχόλια που αποκάλεσαν την κομμώτρια ηρωίδα, που τα κατάφερε σε τόσο λίγο χρόνο. Επίσης, οι επιλογές της σχολιάστηκαν αρνητικά κυρίως, αφού οι περισσότεροι συμφώνησαν με την Βίκυ Καγιά ότι το παλτό που επέλεξε η Άνια ήταν εντελώς εκτός θέματος.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Shopping Star:Αν και στυλίστρια απογοήτευσε-Η άψογη εμφάνιση της Καγιά & οι τηλεθεατές που βαρέθηκαν

Shopping Star: Η χρονομηχανή, τα αιχμηρά σχόλια σπό τη Γιάρα και το animal print τρέλαναν το Twitter

Shopping Star: Χαμός στο πλατό! «Σφάχτηκαν» οι παίκτριες! Την βαθμολόγησε με «1» μετά την επίθεση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved